Câștigătorii de la Provocarea Sărutului au avut parte de un shooting de poveste! „Mi-am luat bărbat frumos, toate pozele vor ieși bine”

 

Cuplurile formate din Leo și Anda, Alina și Valentin și-au ridicat premiul după maratonul de sărutat.

 

Leo, Anda, Valentin și Alina au fost cei care au câștigat provocarea sărutului, după ce au rezistat cinci ore, în care s-au sărutat continuu. Între cele două cupluri nu s-a făcut o departajare, așa că ambele au ajuns la un conac, unde au avut parte de un shooting de poveste.

 

Buna dispoziție în timpul shooting-ului a fost asigurată de băieți, în special de Leo, care a glumit non-stop. Mie nu-mi plac pozele. Eu am o problemă cu zâmbetul, tot timpul să mi se spună zâmbește. Nu neapărat că nu sunt fotogenic, dar nu-mi place să mi se spună cum să stau. Locația în care s-a desfășurat astăzi shooting-ul a fost una deosebită, deoarece are… bă, ce vreau să zic?”, a spus concurentul.  

 

Anda deja își face planuri legate de shooting-ul pentru nuntă: „Mie îmi place să fac poze. M-am regăsit în acest shooting, nu știu dacă am în cap un anumit shooting pentru nuntă, dar clar mi-aș dori să fie ceva special”.

 

Alina are fix aceleași planuri: „Mi-ar place să fac un foto-shooting la nuntă, îmi place să pozez. Toate pozele vor ieși bine, mi-am luat bărbat frumos”.

 

Cele două cupluri au primit la revenirea în casa Mireasa poze înrămate, dar și un album foto.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest