Ce cuplu din casa Mireasa s-a simțit cel mai bine la piscină! „Suntem la fel de îndrăgostiți, poate mai mult!”

 

Patru cupluri din casa Mireasa au ieșit la piscină. Unele dintre ele s-au simțit excelent, altele, din contră, sunt decise să pună capăt relației.

 

O parte dintre concurenții din casa Mireasa au ieșit la piscină, profitând din plin de vreemea frumoasă de afară. Până când situația se va lămuri, sub privirile celorlalți concurenți, Elena și Adrian își luau doza de energie acvatică. Nu vreau să te simți stânjenită. Din punctul meu de vedere, cred că lucrurile decurg natural. Vreau să construim ceva împreună, se poate discutând. Chiar m-am îndrăgostit de tine, am trecut de etapa cu atașamentul, acum câteva săptămâni”, i-a transmis Adrian fetei pe care vrea să o cucerească.

 

Elena i-a transmis partenerului ei: „Eu dacă te iau în brațe fără să te întreb, te simți stânjenit. Vreau o inițiativă din partea ta, că ești bărbat. Când ai făcut diferența între atașament și îndrăgostit! Să fiu sinceră cu tine, mi se pare vrăjeală ce spui tu!” La testimonial, concurenta a spus: „Da, cumva au fost neînțelegeri. Mi-am dat seama că în interacțiunea dintre noi eu sunt cea care face pași spre el. Mi-ar plăcea să fie ceva al lui, dacă îi zic eu ar fi ceva la comandă”. Adrian pare că și-a dat seama ce-i cere partenera lui: „Trebuie să fiu inovativ, să vin cu ceva nou”.

 

S-au remarcat vagi urme de gelozie în discursul Yanei adresat lui Andrei: „A fost o joacă în echipă, dar am înțeles că e meritul lui bărbatul meu. Suntem foarte bine. Suntem la fel de îndrăgostiți, de fapt cred că mai mult. Mă simt bine cu el. Ce mare e pizza, mărimea contează! Andrei este foarte grijuliu, și mi-ar plăcea ca această grijă să fie îndreptată spre mine. Sabrina are bărbatul ei. Iar Andrei consideră că eu sunt o persoană geloasă, dar asta nu e gelozie. Acum sunt doar niște chestii la care eu atrag atenția, dar care consider că sunt de prisos, adică nu ar trebui să le facă”. Andrei a avut o reacție moderată: „suntem la început cumva, vedem fiecare ce acceptă, ce nu acceptă și încercăm să ne dăm unul după altul”.

 

Sabrina, în schimb, a avut o replică ce a tulburat rău apele: „În momentul de față nu văd niciun viitor în relația mea cu Perneș”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest