Cel mai nou cuplu din casa Mireasa face progrese. Andrei: ”De bună voie și nesilită de nimeni…”

 

Concurentul a devenit tot mai încrezător în povestea de iubire în care a intrat cu tânăra din Republica Moldova. Ce declarații i-a făcut!

 

Cel mai recent cuplu pare să se bucure de momente tandre destul de frecvent, dar pe Yana o macină o întrebare. Ea s-a arătat contrariată de lipsa de comunicare:  ”Crezi că e ok că noi, toată ziua, aproape nici nu vorbim? Că să discutăm, bună întrebare! Ți se pare că nu avem ce discuta? Eu nu mă plictisesc de tine, dar cumva trebuie să găsim o ocupație suplimentară”.

 

Iată ce răspuns a primit aceasta de la Andrei: „O să-mi iau o lună doar pentru tine. Mergem la mare, vrei? Dar ne putem pune și în cadă, ar fi ceva”. Yana a dezvoltat subiectul: „Un date în cadă. Cu vin roșu…Ei, și fără camera, prea departe mergi. Cu camera, să vadă lumea ce frumos a fost. Trebuie să tac și să fac surprize. Eu zis să stăm în costum de baie ca oameni normali și să facem ceva mai diferit. Te mănânc! Să-mi potolesc pofta, după nu știu ce fac. Stau flămândă, dar acum măcar îmi potolesc pofta. Înainte erau momente când nu înțelegeam ce zici. Dar de ce vorbești așa complicat?”

 

A fost momentul în care Andrei a simțit nevoia să pună următoarea întrebare: „De bună voie și nesilită de mine, mergi cu mine în Bacău?”. Răspunsul nu l-a mulțumit în totalitate: „Nu, dacă ar fi să ne întâlnim afară trebuie să mergi cu mine în Chișinău! Eu oricum nu pot să stau aici mai mult decât trebuie. Iar dacă vrei să mă vezi, vii la Chișinău! Și dacă plec măritată de aici, asta nu înseamnă că pot să stau”.

 

Apoi, la Capricii, Yana a explicat ce a vrut să spună: „Și dacă mă mărit, tot mă expulzează. Nu devin automat cetățean român!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest