Cerere în căsătorie spectaculoasă în casa Mireasa! Valentin a pus marea întrebare după un salt cu parașuta!

 
+2 click pentru
galerie

Nu toată lumea din casa Mireasa i-a felicitat pe cei doi. Valentin și Alina vor să facă două nunți, iar Yana va fi cu siguranță domnișoară de onoare.

 

După Sabrina și Perneș, Sese și Giovana, Alina și Valentin sunt cel de-al treilea cuplu care s-a logodit în Casa Mireasa! Momentul a avut loc la aerodrom după ce au sărit cu parașuta. Imediat ce au ajuns la sol, Valentin s-a așezat în genunchi și i-a spus iubitei lui: „Ești cea mai superbă femeie din viața mea și mi-aș dori foarte mult să accepți să fii soția mea!” „Da! Te iubesc mult! Am cel mai frumos inel.Cum era aia? Fraierelor v-am pupat, tot cu mine s-a însurat”,  a venit răspunsul instant al Alinei.

 

Mama Alinei, doamna Vera, a intervenit telefonic pentru a-i felicita pe cei doi: „Vreau să-i salut pe toți din casa Mireasa și să-i felicit pe Alina și Valentin că au hotărât să facă acest pas. Am încredere în tine Alina, sper că ai făcut alegerea corectă. Valentin e un băiat minunat. Alina e o bucățică din inima noastră și o iubim enorm. Te vom iubi și noi Valentin. Familia se construiește din încredere, înțelegere și binecuvântare”.

 

Dar nu toată lumea din casa Mireasa a fost fericită pentru cei doi. Sabrina și Pernes nu s-au deranjat pentru a-i felicita pe Valentin și Alina. Între cele două fete, la un moment dat foarte bune prietene, a apărut un conflict care s-a dovedit decisiv în privința relației dintre ele. După logodnă, Valentin și Alina au pus la cale și nunta: „Yana e domnișoară de onoare, nu trebuie să lipsească. Facem două, una la Chișinău și una aici! Voi trebuie să veniți la amândouă, nu aveți încotro”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest