Cine a țopăit prin casa Mireasa după ce doamna Dana a părăsit emisiunea!

 

Au fost și lacrimi, dar și motive de bucurie după ce cuplul format de Leo și Anda, la pachet cu doamna Dana, au ieșit din competiție.

 

În Gala săptămânală din weekend, publicul a decis ca Leo, Anda și doamna Dana să plece din Casa Mireasa, într-un procent covârșitor, aproape de 80%. Rezultatul votului a fost pe placul doamnei Mioara și al Elenei care au jubilat până la plecarea celor trei din casă

 

Elena a fost prima care nu s-a ascuns că doamna Dana părăsește emisiunea: „Mi-am pus deja la rece o sticlă. Sărbătoresc în seara asta că a plecat pacostea! Practic, m-ați amenințat că dacă pățesc ceva e din cauza d-voastră”, a lăsat deoparte inhibațiile Elena.  

 

Doamna Mioara a fost și mai vehementă: „Acum pot să respir! Mă îmbăt în seara asta. Când sapi groapa altuia cazi singur în ea. Salutări, v-am pupat din tot dragul! Vă iubesc, doamna Dana! M-au țigănit aici, nu vezi au pus și melodia”.

 

La testimonial, Anda a spus: „Casa mireasa a însemnat cel mai frumos lucru pentru că mi-am gfăsut sufletul pereche”. Leo a completat-o: „Deși am trecut prin momente grele, am ajuns să ies cu femeia pe care mi-o doresc, cu soție. Să spun că am ajuns să mă îmbunătățesc aici”.

 

Doamna Mioara a încercat să încheie într-o notă mai împăciuitoare: „De tineri îmi pare rău, dar de doamna Dana nu. Trebuia să se mai odihnească. Andrei, e părerea lui. Dar eu am trait cu dânsa”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest