Cine câștigă Mireasa? Doamna Dana și Sabrina și-au dat cu părerea: „Ăștia doi, mă! Se vede din avion!”

 

Sabrina și doamna Dana au căzut de acord într-o privință, după ce au făcut pronosticuri în privința cuplului care va ieși biruitor din întrecere. Ce spune concurenta despre viitorul ei cu Perneș.

 

Sabrina și doamna Dana au chibițat pe marginea câștigătorului actualei ediții a show-ului Mireasa – Capriciile Iubirii. Doamna Dana știe că băiatul ei ar merita mai mult, că și-a găsit perechea, însă are o altă opțiune când vine vorba de cei care vor ieși biruitori la finalul actualei stagiuni a show-ului matrimonial.  

 

Doamna Dana a spus: Îți spun eu cine câștigă, am spus din prima săptămână în care am venit aici. Ăștia doi, mă! Se vede din avion. Eu am zis și de voi, dar m-am îndoit la un momentdat. Și banii dacă îi câștigă, pentru 18.000 de euro nu se merită. Eu pe Leo cu Anda, îi văd. Pentru Leo e fata perfectă. Ce căuta Leo cred că și-a găsit. Anda e sufletistă, e o fată minunată. Leo a spus că dacă eu m-aș despărți de taică-su ar suferi. Are 25 de ani, n-ar mai trebui să-l afecteze, ar trebui să înțeleagă. Ce, dacă ai făcut un legământ trebuie să rămâi acolo? Sunt credincioasă, dar cred că am dreptul la viață, dacă se întâmplă”.

 

Sabrina împărtășește opinia doamnei Dana și spune clar că nu are de gând să se mărite cu Perneș în cadrul emisiunii: „Giovana și Sese. Nici nu știu de ce ne mai batem! Adică, pentru ce? Eu am zis că nu mă mărit. Eu cu Perneș nu. Leo cu Anda, nu. Nu e momentul, nu e cazul”.

 

În discuțiile cu Simona Gherghe, Sabrina își repetă poziția, chiar dacă atunci când a intrat în casa Mireasa era decisă să spună marele DA: Parcursul relației, coborâșurile prin care am trecut m-au pus pe gânduri. Mă gândesc foarte mult la pasul ăsta, e important. Nu mă interesează câștig, eu dacă simt că nu trebuie să-l fac… vreau să fie sigur, pentru că vreau să mă mărit o singură dată”. Perneș e un soț ascultător, care nu iese din cuvântul soției: „Eu sunt de acord cu ea, îi voi arăta afară că nu are de ce să se îndoiască de mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest