Cine sunt cei șapte concurenți noi din casa Mireasa!

 

Situație inedită în casa Mireasa: șapte concurenți s-au alăturat pentru a-și construi o relație în cadrul concursului de la Antena 1. Să-i cunoaștem!

 

Simona Gherghe a anunțat că vor intra șapte concurenți în competiție. Vechii concurenți, dar și publicul, au avut ocazia să vadă primele imagini cu cei care le vor fi colegi și să afle câteva amănunte despre fiecare dintre ei.

 

Adrian s-a născut în comuna Buzescu, județul Teleorman, are 25 de ani și iubește foarte mult sportul. Nu este un tip vorbăreț, dar prin prisma jobului a învățat să-și exprime sentimentele mult mai bine.

 

Anda are 25 de ani și este pregătită să se mărite în competiție. Locuiește în județul Mureș, este zodia scorpion și lucrează ca manager într-un magazin de haine.

 

Ionuț este din Târgu Jiu și are 21 de ani. Îi place aventura montană, plimbările și cluburile. Concurentul va intra în concurs alături de mama lui, Mirela. Bărbatul a trăit și o mare dezamăgire în dragoste. Fosta iubită l-a înșelat.

 

Yana are 23 de ani și este din Republica Moldova. Se consideră o persoană sensibilă, o fire emotivă și naivă. Bruneta își dorește lângă ea un bărbat hotărât să-și facă o familie.

 

Dani este din Arad, dar locuiește în Elveția de șapte-opt luni de zile. Tânărul are 25 de ani este hotărât să se însoare. În casa Mireasa vrea să-și găsească marea iubire.

 

Ina locuiește în Germania de la vârsta de 12 ani. Are meseria de hairstylist. Pentru că bunica este fanul numărul unul al emisiunii, a hotărât să vină în competiție și să-ți găsească marea dragoste.

 

Elena este pasionată de robotică, are 26 de ani și se simte pregătită să-și găsească marea dragoste. Este din București și a absolvit Academia de Studii Economice. Bruneta este sensibilă și sociabilă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest