Concurenții au încălcat iar regulamentul! Alisia, eliminată de la Mireasa!

 

Sese, Perneș și Răzvan au încălcat regulamentul și le-au trimis pe partenerele lor la duelul pentru eliminare. În cele din urmă olteanca Alisia a trebuit să părăsească competiția.

 

Anda și Yana beneficiau de imunitate după o încălcare de regulament din partea concurenților din casa Mireasa. O nouă discuție între băieți, despre voturi, a făcut ca Larisa și Elena să primească și ele imunitate. Drept urmare, Giovana, Alina, Sabrina și Alisia au ajuns să aibă emoții în privința eliminării, primele trei fete fiind cele obișnuite să aibă imunitate în urma votului publicului, fiind săptămână de săptămână în top 3.

 

Dar ce s-a întâmplat? Sese, Perneș, Răzvan și Leo au purtat o discuție cu privire la modul în care vor vota pentru eliminarea uneia dintre concurentele Elena și Larisa. Pe care le-au numit codat „Copac”, respectiv „Ibiza”, însă era evident pentru toată lumea că dezbaterea era despre ele. Drept urmare, echipa de producție a luat decizia ca aceste concurente să beneficieze de imunitate, în consecință duelul pentru eliminare s-a dat între Giovana, Alina, Sabrina și Alisia.

 

Sese a recunoscut că se teme de strategii care să ducă la eliminarea iubitei lui: „Au fost discuții că se poate da împotriva Giovanei. Dacă pleacă, plec și eu.Nu că-i nevastă-mea sau așa ceva. Să ia de fiecare dată Mireasa Săptămânii, să se logodească, apoi să fie dată afară”.

 

Votul l-au dat toți cei 19 aflați în casa Mireasa. Alisia a fost votată de 14 dintre aceștia, Sabrina a luat 3 voturi (de la Alisia, Andrei și Yana), Giovana 1 vot (Răzvan), iar Alina 1 vot (Larisa).

 

Deznodământul confruntării a fost cumva previzibil, având în vedere că olteanca era ultima intrată în casa Mireasa și în plus a fost implicată și într-un scandal. În ediția de vineri un mesaj venit la redacția emisiunii susținea că Alisia practică un șantaj emoțional la adresa fostului ei iubit. ”Această fată este o falsă, profitoare și o materialistă”, era scris în mesaj. Alisia a recunoscut că, cu o săptămână înainte a intra în emisiune și-a contactat fostul iubit: „L-am sunat, voiam să aud vocea”

 

Apoi a încercat să se justifice în fața lui Răzvan: Tu m-ai cunoscut aici și poți să-ți dai seama dacă sunt o mincinoasă sau o profitoare. Dacă ți-ai schimbat părerea și simți să nu mai vorbești cu mine e treaba ta. Știu cine sunt, ce fel de om sunt, în momentul ăla nu eram cu tine. A fost un singur apel din maxim un minut. Nu vreau să fac un tam-tam, vreau să se încheie subiectul ăsta. Am fost sinceră, ți-am spus că nu am nicio relație acasă”.

 

Răzvan i-a transmis: „Dacă noi vom rezone… Nu e vorba că nu am duce lucrurile cu tine că l-am sunat acum 2 săptămâni. Eu m-am atașat de tine, dar vreau să știu ce e din partea ta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest