Confesiunile Norei de la Mireasa: „Nu îmi doresc o persoană lângă mine să fie doar un pansament”

 

Cum a decurs viața Norei după ce a ieșit din casa Mireasa. Fosta concurentă a spus ce a făcut imediat după ce a părăsit emisiunea și cum se simte în acest moment.

 

Nora a avut o relație tumultuoasă cu Leo în casa Mireasa împotriva doamnei Dana, mama concurentului, care s-a opus de la un început poveștii de dragoste dintre cei doi. În cele din urmă, din cauza problemelor de sănătate, concurenta a trebuit să părăsească emisiunea, în vreme ce Leo s-a cuplat cu Anda, concurentă care a fost pe placul mamei.

 

În cadrul Mireasa: Confesiuni, un proiect exclusiv AntenaPlay, Nora a povestit că după ce a părăsit emisiunea timp de două luni a fost mai mult la medici pentru a-și rezolva problemele de sănătate cu care se confruntă, în special spasmofilia. Totodată a trecut pe la cabinetele psihologilor și psihiatrilor.

 

„Din câte știi foarte bine, două luni de zile doar la medici am fost. Trebuia să mă recuperez. Am făcut tratament pentru spasmofilie. Am umblat la psiholog de două ori pe săptămână, la psihiatru o dată pe săptămână. Nu simțeam că am nevoie de cineva lângă mine. Pe primul loc m-am pus pe mine, să mă fac bine cu sănătatea, să se poată bucura familia și oamenii din jur de mine și de prezența mea”, a mărturisit Nora la Mireasa: Confesiuni, un proiect exclusiv AntenaPlay.

 

Concurenta a mai spus că de la ieșirea din emisiune nu s-a aventurat în nicio relație, pentru că nu-și dorește un bărbat pe care să-l folosească drept pansament pentru rănile din dragoste suferite: „Să trec prin perioada asta grea și nu simțeam nevoia de un iubit, nici nu voiam să se apropie absolut nimeni de mine pentru că nu îmi doresc o persoană lângă mine, să fie doar un pansament, să trec printr-o perioadă grea cauzată de mine și de fostul meu iubit. Nu, nu-mi doresc să distrug pe cineva, să mă folosesc de cineva. Acum pot să zic că mă simt vindecată. Nici în momentul de față nu sunt sigură că aș permite cuiva să se apropie de mine, să-mi devină iubit. Nu zic niciodată niciodată”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest