Conflict între Miruna și mama lui Cosmin! „Are cine să-mi dea sfaturi, și eu am părinți. Dați-le copilului dumneavoastră”

 

Problemele în cuplul Miruna – Cosmin se acutizează și asta mai ales din cauza membrilor familiilor celor doi.

 

Mama Mirunei nu este de acord cu relația acesteia cu Cosmin. A intervenit telefonic și sora doamnei Adriana, mătușa concurentului, care a spus că nepotul ei nu este altceva decât „un cățeluș” al Mirunei, că aceasta face tot ce vrea cu ea. Chiar dacă doamna Adriana a dat binecuvântare cuplului, acum au apărut tensiuni între aceasta și potențiala noră.

 

Într-o discuție în trei, Miruna i-a transmis doamnei Adriana: „Mie are cine să-mi dea sfaturi, și eu am părinți. Dumneavoastră dați sfaturi copilului pe care-l aveți, nu mie”. Apoi i-a transmis iubitului: „Vreau să trăiesc cu tine, nici cu mama ta, nici cu nimeni”.

 

Miruna și-a dezvelit apoi sufletul în fața lui Damaris: "Eu îl văd un om foarte bun. Eu îl văd pentru mine și sunt îndrăgostită și am început să țin a el. Dacă îmi era indiferent, nu aveam niciun dubiu că... gata! Scăpam și de toată discuția asta. Nici cu Cosmin nu vreau să mai dezbat foarte mult subiectul ăsta, că oricum nu se ajunge nicăieri. Am avut aceeași discuție de o săptămână. Dacă o să fim bine, nu o sa mai conteze părerea cuiva sau cum s-a văzut de afară. Noi trebuie să ne gândim la ce o să fie după emisiunea asta, că viața noastră nu e aici. Aici e începutul, dar viața noastră va fi după emisiunea asta. Cumva simțeam că el nu se gândește la ceea ce urmează”.

 

Doamna Adriana, în ciuda divergențelor pe care le are cu Miruna, e dispusă să dea o șansă cuplului și crede în alegerea făcută de băiatul ei: "Mama Mirunei de la început a zis nu, și nu o să zică mereu. Eu i-am încurajat pentru că mie mi-a plăcut de ei, și îmi place să îi văd împreună. Miruna zice că eu nu vorbesc cu ea, dar nici ea nu vorbește cu mine, adică nu îmi spune chestii. Eu nu mă milogesc de nimeni. Nu cred că am deranjat, nu m-am opus și nici nu cred că am zis ceva.".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest