Conflict între Perneș și Adrian: „Să-i scapi un pumn în gură!”

 

Discuție aprinsă între cei doi concurenți din casa Mireasa care, aparent, nu ar avea nimic de împărțit!

 

Leo a fost cel care l-a incitat pe Adrian împotriva lui Perneș. Cum e Perneș aici, nu vrei să i-o dai până pleci din casă? Să-i scapi un pumn în gură. Dacă nu-l pleznesti pe Pernes până pleci nu ai realizat nimic în casa Mireasa. Nu vrei să-i dai o plama acum”, i-a spus Leo, în glumă, lui Adrian, care, în schimb, era foarte serios: De ce să dau cu palma? Nu e stilul meu”.

 

Apariția în cameră a lui Perneș a dus la un schimb de replici dure între cei doi băieți. Perneș i-a transmis lui Adrian: „Tu pe lângă faptul că ești frustrat ca om, n-ai realizat nimic în viață, faci și o victimizare în emisiunea asta. Experiența pe care o ai tu e minimală pentru mine. Cum e să fii în viața asta un om care prin răutate și frustrare să nu realizezi nimic”.

 

Adrian a profitat de palma încasată de Sabrina: „Tu nu mai da în femei, nu mai jigni femeile. Sabrina e o fată foarte bună. Ce trebuie să înțeleg de la un om care lovește o femeie? Te înțeleg, că și eu am trecut prin etapa asta. Cu toată minimalitatea experienței mele eu nu am dat într-o femeie”.

 

La Capricii, Perneș a spus: „Asta e părerea mea vis-a-vis de el. Nu înseamnă că l-am jignit când l-am făcut frustrat. Dacă se simte… Nu-mi pare rău știu ce face, știu comportamentul lui. Nu pot să stau și el să aibă anumite reacții”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest