Cosmin și Alexandra au părăsit casa Mireasa! Vot covârșitor!

 

Cei doi concurenți, care formează un cuplu, au părut mai degrabă fericiți, dornici să-și după povestea de dragoste mai departe, în afara reality-show-ului matrimonial.

 

Simona Gherghe a făcut marele anunț. În urma voturilor oferite de public, Cosmin și Alexandra au părăsit casa Mireasa. Cei doi concurenți au lăsat impresia că sunt fericiți pentru că au ocazia să plece din competiție împreună, ei formând un cuplu de ceva timp. Cel puțin în privința duelului cu Aron, votul a fost covârșitor pentru eliminarea lui Cosmin, care a fost votat de 78,92% dintre telespectatori. Ceva mai echilibrat a fost duelul dintre Alexandra și Larisa, iubita lui Cosmin fiind nominalizată pentru părăsirea concursului de 53,85% dintre telespectatori.

 

Cosmin a lăsat impresia că nu regretă că pleacă prea devreme din casa Mireasa: „Am și spus că balanța înclină spre acasă, din ce ne doream noi. Momentan s-a îndeplinit doar jumătate. Nu știu ce să spun de procentul acesta covârșitor. Am spus zilele trecute că nu pot să perii pe toată lumea pentru a nu fi toată lumea împotriva mea”. Alexandra a fost laconică după vot, spunând doar: „Eu mă bucur”.

 

În schimb, Aron a promis că va face totul pentru a se integra și, de ce nu, pentru a întemeia un cuplu: „Le mulțumesc, nu mă așteptam la procentul acesta mare. Și promit că schimbăm foaia”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest