Cosmin și Miruna, probleme în paradis: „Am zis că mă despart, dar ne iubim”

 

O replică a Mirunei nu i-a picat deloc bine partenerului ei. O scânteie a fost la un pas să aprindă un foc mare și asta după o vacanță în care cei doi îndrăgostiți susțin că s-au simțit excelent.

 

După ce a cerut-o în căsătorie, Cosmin are ceva dubii în privința Mirunei. Și asta nu din cauza fetei, ci a timpului prea scurt de când o cunoaște. Concurentul susține că este îndrăgostit peste urechi de tânără, însă i-a expus acesteia și o situație ipotetică în care ar mai dura ceva vreme până la căsătorie, pentru a putea să se cunoască și mai bine în afara casei Mireasa.

 

Miruna a reacționat vehement, vorbind chiar de o ruptură definitivă în cazul în care lucrurile se prelungesc: „Până găsim un restaurant durează minim un an, măcar cununia civilă să o facem mai repede. M-aș despărți dacă mă pui să aștept atât”.

 

Reacția fetei i-a ridicat lui Cosmin o serie de semne de întrebare. Drept urmare a simțit nevoia să-i expună întreaga situație prietenului Alex: „Ea a perceput ca și cum eu nu aș fi sigur. (...) I-am spus situația ipotetică în care, poate, nu vrem să ne căsătorim aici. Eu acum nu pot să am încredere în ea 100%, cum nici ea nu are. Simt că vreau să fac asta, nu știu dacă aici, fiindcă Miruna este ceea ce îmi doresc. Eu o cunosc și știam că se va supăra. Voiam să îi spun asta de mai mult timp, dar mi-era teamă de reacția ei. Nu-mi dau seama dacă eu o iubesc mai mult sau ea pe mine. Când ai încredere și siguranță, poți spune că te căsătorești peste un an. Mi-a dat impresia că dacă nu facem asta aici, eu am dubii în privința ei”.

 

La rândul ei, în platoul Capriciilor, Miruna a povestit care este perspectiva ei asupra întregii situații: „Am mers în city break, totul a fost bine, am vorbit ceva, iar când ne-am întors, am văzut că s-au schimbat lucrurile. Nu sunt disperată, doar am vorbit ceva înainte și totul s-a schimbat. Am zis că mă despart, dar ne iubim”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest