Cosmin, vrea a doua șansă din partea Mirunei: „Nu pot să renunț la ceea ce iubesc”

 

Concurentul de la Mireasa este devastat de despărțirea de Miruna. Doamna Adriana are însă o altă perspectivă.

 

Au trecut doar câteva zile de când Miruna a dezvăluit că și-ar fi dorit să nu înceapă relația cu Cosmin, în situația în care băiatul era mai mult decât hotărât să facă pasul cel mare și să o ceară de soție. Șocat de cele spuse de fosta parteneră, Cosmn a simțit nevoia să-și descarce sufletul în fața lui Alex. El susține că este sigur de sentimentele pe care le are față de Miruna și ar dori o a doua șansă, să poată să o recucerească, mai ales după sărutul din urmă cu două seri.

 

„Mi-a spus niște lucruri aseară. Mi-a spus că regretă că ne-am sărutat, că mai bine mă evită. Încearcă să se mintă...Știu că ar trebui să fie vorba doar de noi doi, dar nu e așa...Mi-a spus că dacă ne împăcam, ar fi penibil...Nu înțeleg cum de s-a ajuns aici. Nu pot să renunț la ceea ce iubesc. Nu pot să trăiesc cu regretul ăsta. Și chiar dacă nu o să meargă, știu că am încercat”a spus Cosmin.

 

Dacă tânărul concurent își dorește să reia legătura cu Miruna, doamna Adriana nu mai dă nicio șansă relației, fiind de părere că problemele sunt mult mai grave, incluzându-l în ecuație pe tatăl concurentei, care nu-l dorește pe Cosmin, în opinia acesteia: „Părinții Mirunei nu cred că îl vor pe Cosmin. Am simțit lucruri și la faza aia că „Vă așteptăm...”. E prea răutăcioasă. Eu sunt dezamăgită. Ei îi e teamă că nu o să o primească acasă, există mai multe chestii pe care noi nu le știm”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest