Criză de gelozie a Giovanei: „Acum nu te mai atingi cu Sabrina, că am venit eu?”

 

Erau considerați un cuplu indestuctibil. Dar iată că și Giovana și Sese și-au aruncat vorbe dure.

 

Giovana și Sese au avut o ceartă în toată regula la petrecerea de sâmbătă seara. Cei doi concurenți își reproșează unul altuia că se uită după alte fete, respectiv alți băieți. Scandalul dintre cei doi îndrăgostiți atinge cote maxime în cuplul lor. „Acum nu te mai atingi cu Sabrina, că am venit eu?”, a fost scânteia care a declanșat scandalul.

 

Sese a bătut în retragere: „Tu ești nebună? Ai băut mult? Că nici nu m-am atins cu Sabrina. Doamne, iartă-mă și păzește-mă! M-o atins Sabrina pe mine. Când o să plece toate fetele ce o să zici, că doamna Simona se uită la mine? Cred că tu o iei pe arătură. Eu cum ar trebui să o iau, că are stilul ăla de a se uita la orice băiat. Lasă mă, să se distreze. M-ar vinde pentru o distracție. Ai uitat când mă trimiteai la date cu Sabrina, doar să ai ce să-mi reproșezi”.

 

Giovana a pozat în fata liberă, dominantă din cuplu, dând impresia că poate controla oricând relația în care este și i-a aruncat lui Sese că este inferior: „Fac ce vreau, da? Nu-mi spui tu ce să faci? Nimeni nu-mi spune ce să fac? Dacă tu ești indiferent și eu sunt indiferentă. Am dansat cu ochii închiși, mă simt foarte bine. Sunt numărul unu și voi fi mereu. Nu mă interesează dacă te uiți după femei, că nimeni nu se compară cu mine. Oricum, nu ai încredere în tine. Ai uitat ce mi-ai zis când a venit Robert? Că te simți inferior, da…”

 

Sese a explodat, înșirând toate reproșurile pe care I le-a făcut partenera de-a lungul timpului: „Nu, am spus că tu mă faci să mă simt inferior. M-ai făcut bolnav, mincinos. Cuvintele uneori dor. Că ți-am zis că îți sticlesc ochii după bărbați, așa e, numai că eu nu pun la suflet. Inferior, mincinos, bolnav… nu uita!”

 

Cei doi au părut pe picior de război și la Capriciile Iubirii, când au dat explicații Simonei Gherghe vis-à-vis de comportamentul lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest