Crize de gelozie în casa Mireasa: „I-ai sărit în brațe și înainte de a pleca în excursie”

 

Un gest aparent nevinovat al Gabrielei l-a stârnit atât pe Valentin, dar mai ales pe Denisa. Ce s-a întâmplat în casa Mireasa.

 

Înainte ca Viorel să plece într-un city-break cu Denisa, Gabriela l-a atins pe concurent pe nas. Gestul nevinovat al iubitei lui Valentin a stârnit un veritabil taifun în casa Mireasa. În primul rând, partenerul acesteia s-a arătat neliniștit după ce iubita sa i-a pus mâna pe nas unui alt concurent. Și, chiar dacă susține că nu este vorba despre gelozie, dă dovadă de ea.

 

„Nu am apucat să vorbim în casă, dar m-am gândit. Nu e vorba de gelozie că ar fi ceva între ei, ea nu-și dă seama că sunt deranjante, mai ales pentru iubitul fetei”, a transmis Valentin.

 

Denisa, partenera lui Viorel, a răbufnit, de asemenea: „Eu sunt foarte deranjată. Nu e ceva normal. Astea nu sunt gesturi de femeie aproape măritată. Peste unele am trecut cu vedere, dar nu mi-aș permite. I-ai sărit în brațe și înainte de a pleca în excursie. Poate nu realizezi unele gesturi, dar sunt deranjante. Eu am așteptări de la iubitul meu, nu de la alte fete. El trebuia să vină să-mi spună și am vorbit cu el. Am trecut peste, că pe unele nu le-am văzut. Dacă îl iubește așa mult pe Valentin ar trebui să-l respecte mai mult”.

 

Încolțită, Gabriela a căutat să se justifice, dându-i replica în primul rând iubitului ei: „Te-a deranjat? Îmi pare rău, zicea că nu e gelos. Mie mi se părea normal. Nu cred că am deranjat. Eu sunt apropiată de o prietenă și de soțul ei, așa că ne permite. Cu ei, în casă, i-am simțit mai apropiați și am considerat că e totul bine. Acum că mi-a spus, nu mai fac data viitoare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest