Cu ce boală se luptă Gabriela Cristea: „În curând am să devin imună și la antibiotic”

 

Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii a ajuns pe patul de spital la scurt timp după ce a împlinit 48 de ani.

 

Îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars s-a filmat în urmă cu doar câteva zile pe patul de spital, fapt care a stârnit îngrijorare printre urmăritorii ei din mediul online. După ce medicii au repus-o pe picioare, Gabriela Cristea a considerat oportun să le explice fanilor de pe rețelele de socializare ce probleme de sănătate a întâmpinat. Ea le-a transmis acestora că a făcut colică renală, a treia oară în ultimele patru luni, drept pentru care este plauzibil să devină imună  la tratamentele cu antibiotice. Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor celor care-i sunt alături în mediul online, fiind de părere că gândurile lor bune au contribuit la îmbunătățirea stării de sănătate.

 

„Dragilor, va multumesc din suflet pentru mesajele de incurajare din acest weekend. Da, am fost bolnava si taaaaare trista din cauza asta. Este a treia oara cand fac colica renala in ultimele 4 luni, deci este ingrijorator. Acum sunt bine, pe tratament inca dar nu mai pot continua asa la nesfarsit pentru in curand am sa devin imuna si la antibiotic.

Dupa seria de tratament in curs am nevoie de o pauza sa se curete organismul si am sa merg la investigatii suplimentare. Am nevoie sa fiu sanatoasa pentru mine si familia mea, am nevoie sa fiu sanatoasa ca sa-mi duc proiectele la bun sfarsit.

Azi a fost prima zi fara febra si frison, prima zi in care am iesit din casa si am inceput sa ma simt din nou bine. Gandurile voastre mi-au dat putere si va multumesc ca mi-ati scris. Va imbratisez cu drag!'', a declarat Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

 

Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii a împlinit la data de 26 octombrie 48 de ani, însă din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat nu a avut parte de cea mai frumoasă sărbătoare a zilei de naștere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest