Cum a justificat Valentin despărțirea de Gabriela: „Poate nu e o pedeapsă, poate așa e cel mai bine”

 

Valentin a expus motivele care l-au deteminat să anuleze căsătoria cu partenera lui din casa Mireasa în cadrul unei discuții cu prietenul Alex.

 

Gabriela și Valentin păreau unul dintre cele mai puternice cupluri din casa Mireasa, cu șanse bune de a câștiga întrecerea. Brusc însă, în acest weekend, concurentul a anunțat că nu are de gând să spună marele Da în cadrul emisiunii, și asta în ciuda faptului că și-a lăsat iubita să probeze rochia de mireasă și, mai mult, a depus împreună cu aceasta actele pentru căsătorie.

 

Schimbarea de atitudine a lui Valentin a fost de neînțeles pentru multă lume, în special pentru Gabriela, care a ajuns la concluzia că relația nu mai are niciun sens. Băiatul a căutat să se justifice într-o discuție cu amicul Alex, din casa Mireasa. Astfel, Valentin i s-a confesat acestuia, spunând că la mijloc nu a fost vorba de vreun interes material așa cum, probabil, s-ar fi așteptat publicul telespectator.

 

„Se simte umilită și batjocorită că i-am promis atâtea lucruri și după…Mi-a spus că mi-am bătut joc. Am promis că dacă depun actele, ne căsătorim. 100% depunem actele. Am eu chestiile mele. Dacă nu era ceva din interior, nu simțeam să o fac, nu a fost niciun interes. Viața mea e aceeași”, a spus Valentin în discuția cu Alex.

 

Valentin a dat de înțeles că este încă destul de confuz el însuși după decizia pe care a luat-o sâmbătă: „Chiar n-am niciun interes. Interesul meu era să mă căsătoresc fără să simt. Nu înțeleg care a fost motivul care m-a făcut să simt chestia asta. Eu nu simt că am stres în competiția asta. Și acum îmi pun întrebări. Cel mai important sunt eu. Poate nu e o pedeapsă, poate așa e cel mai bine”.

 

Dacă Valentin și-ar dori să continue relația cu Gabriela în afara casei Mireasa pentru a se cunoaște mai bine, tânăra nu vrea să audă de această variantă, fiind, în mod firesc, extrem de dezamăgită de bărbatul pe care l-a considerat partenerul perfect și cu care era foarte aproape să facă marele pas.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest