Cum a reacționat Denisa după ce a descoperit poze indecente în telefonul lui Viorel!

 

Proba de verificare a telefonului partenerului a dus la o situație tensionată în cuplul format de Denisa și Viorel.

 

La proba de verificare a telefonului partenerului au ieșit scântei între Denisa și Viorel. Și asta pentru că în mobilul concurentului, proaspăta iubită i-a descoperit o serie de fotografii indecente. Viorel a avut o afacere în trecut în domeniul pornografiei, după cum a explicat. Denisa, deși a fost deranjată, nu a avut nimic de spus, având încredere în partenerul ei. Practic, concurenta a șters cu buretele tot ce a descoperit în mobilul iubitului, considerând că imaginile respective nu sunt atât de importante pentru a periclita relația dintre ei doi.

 

Nu a fost singura divergență din cuplu. Cei doi au avut un „meci” și atunci când au mers să-și aleagă ținuta de gală pentru marea finală de la Mireasa Capriciile Iubirii. Denisei nu i-a picat deloc bine costumele mov și verde, care i-au făcut cu ochiul lui Viorel. „Nu-mi place culoarea. Ți-am spus de ieri ce mi-aș fi dorit. Să nu fie verde sau mov, puteai alege alb sau negru”, i-a spus Denisa.

 

Concurentul a spus, de partea cealaltă, că nici ea nu a pus mare preț pe gusturile lui atunci când și-a ales rochia: „Nici mie nu-mi place rochia ta, că mi-ai zis modelul. Eu am vrut altceva. Tu mi-ai zis ce îți place la un costum? Oricum sunt culori închise, nu vei vedea ceva deschis. Verde nu exista, că mi-ar fi plăcut”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest