Cum a reacționat mama Mirunei după ce concurenta s-a sărutat cu Cosmin: „Nu aveți scopuri comune…”

 

După sărutul pasional de la petrecere, cei doi concurenți au afirmat că sunt oficial într-o cunoaștere.

 

Miruna și Cosmin s-au simțit excelent la petrecerea din acest weekend, fapt dovedit și de sărutul pasional dintre aceștia. Astfel, la sezonul 6 al reality-show-ului Mireasa Capriciile Iubirii este de așteptat ca ei să formeze în curând un cuplu. De altfel, ambii au recunoscut că sunt într-o cunoaștere. ”Consider că am sărit niște pași. Nu am spus că m-a deranjat. Dacă era afară, era altceva. Nu era atâta presiune”, a afirmat Miruna.

 

Dacă tinerii au făcut pași importanți în începerea unei relații, nu toată lumea este de acord cu aceasta. Iar una dintre persoanele care are ceva de obiectat este chiar mama Mirunei. Doamna Laura a intrat în direct, prin telefon, la emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii și a mărturisit că ea crede că fiica ei și Cosmin au trecut mult prea repede peste diferența de vârstă de 5 ani dintre ei. În plus, ea susține că tinerii nu au obiective similare și implicit comune în viață.

 

„Mie mi se pare că ați trecut mult prea ușor peste această diferență de vârstă. Cosmin, noi nu ne permitem să emitem păreri că nu te cunoaștem. Părerea noastră este că, cel puțin în acest moment al vieții voastre, nu aveți scopuri comune, cel puțin nu pentru următorii 7-8 ani”, a declarat mama concurentei.

 

Doamna Laura a ținut să precizeze că o apreciază pe mama lui Cosmin: „Nu știu, doamna Adriana este o femeie și o mamă minunată și sper să nu se simtă deranjată de ceea ce spun, dar eu, la rândul meu ca mamă, nu pot să fiu decât sinceră și să spun ceea ce gândesc. Aceasta este și părerea tatălui tău, Miruna”.

 

Mama Mirunei nu dă mari șanse relației în primul rând deoarece Cosmin are în plan să plece la facultate în Marea Britanie, iar fata ei nu va fi dispusă să-l aștepte pe tânăr în perioada de studii, ce se poate întinde pe patru – cinci ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest