Cum au ajuns cele mai bune prietene Sabrina și Alina să nu-și mai vorbească! „Furi tu curent cu mine?!”

 

Scandalurile se țin lanț în casa Mireasa. Sabrina și Alina și-au adus reciproc acuze, în vreme ce Perneș s-a săturat de glumele băieților despre el și vrea să le interzică.

 

O discuție în cuplu, între Vali și Alina, despre Sabrina a fost picătura care a umplut paharul pentru concurentă. Cei doi au stat la o bârfă mică apreciind că Perneș și Sabrina s-au grăbit cu logodna. Reacția proaspetei logodnice a lui Perneș a fost tăioasă: „Pentru mine, Alina e subiect închis. Să nu mai discute despre mine”.

 

Alina a încercat să se justifice într-o nouă discuție individuală în casă:„Eu nu am vorbit cu Valentin despre prietenia noastră. În schimb, ea cu Perneș a vorbit că ea face doar de camera, că vrea să urce în top, astea mi s-au părut mai deranjante. Pentru că într-o prietenie nu prea dai în cealaltă persoană”.

 

La rândul ei, Sabrina s-a confesat Larisei: „Atâta se plânge! Am citit-o de la început, de când am fost cu ea în izolare. M-a enervat maxim, câtă vrăjeală poate să aibă în el un om. Îți dai tu cu părerea? Vezi că te caută bărbatu-tău când ieși afară. Furi tu curent cu mine?”

 

Valentin nu înțelege de ce atât Perneș, cât și Sabrina au ajuns nervoși înapoi în casa Mireasa, după ce s-au logodit, opinie pe care a împărtășit-o cu Alina: „Cum să vii mai nervos decât ai plecat? Mie una îmi zice în față, alta… Nu ai argumete și te mâțâi de ce, ca să fi dramatic? Eu, discuții de genul ăsta nu aș vrea să am. Tu, pentru că ești deschisă, n-ai văzut și Sabrina a dat vina pe tine”.

 

Perneș, pe un butoi de pulbere, având în vedere ultimele incidente din casa Mireasa, a deschis un nou front de luptă, cu băieții de care era apropiat, nemulțumit de faptul că aceștia au făcut glume pe seama lui, că este scund și că, dacă ar fi fost refuzat de Sabrina, s-ar fi însurat cu calul pe care și-a plimbat logodna: „M-am supărat pe ei pentru că era o zi specială pentru mine. Aveam cumva pretenția, chit că fac glume la adresa mea, să nu o dea în direcția în care Sabrina zice așa, zice așa…M-a deranjat că din tot materialul s-a înțeles că Sabrina n-a simțit nimic. Atât Leo, cât și Valentin sau Sese pot să le facă, dar până la un punct, când o deranjează pe Sabrina”.

 

Revenind la scandalul zilei, dintre vechile prietene Sabrina și Alina, Valentin a încercat la Capriciile Iubirii să justifice poziția propriei iubite: „S-a simțit jignită când prietena ei i-a spus că o așteaptă bărbatul afară, că-i fug ochii, le dau dreptate celor care au comentat în live că nu face sau face anumite chestii prin casă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest