Curățenia rămâne cea mai mare problemă în casa Mireasa: „Suntem opt fete! De ce să schimbăm?”

 

Între fete și mamele din casa Mireasa discuțiile s-au aprins din nou pe veșnica temă a curățeniei. Au sărit scântei!

 

Minute în șir fetele și mamele din casa Mireasa au căutat să stabilească un program de organizare a curățeniei, subiect care macină pe toată lumea în casa fetelor. Discuțiile au fost mai mult în contradictoriu, propunerile fiind dintre cele mai diverse. Două variante s-au distins: unele dintre fete mizând pe curățenia zilnică, altele la două zile, în vreme ce Gabriela a venit cu o altă soluție.

 

Deni a vorbit în numele mai multor concurente: „Ne-am gândit să facem în felul următor. În fiecare zi două fete, casa e mare, curățenia făcută la bășcălie. Suntem opt fete. (...) De ce să schimbăm? E mult să se facă în toată casa câte două fete ... E mult mai ușor să faci mai des și si să ai o parte mai mică..." Ideea ca mamele să se ocupe pe rând de baie nu a picat bine acestora: ”Curățenia în baie e cea mai scârboasă”, s-a revoltat una dintre ele.

 

Gabriela a venit cu o altă idee, diferită de cea a lui Deni: "Eu vin cu altă propunere. Mama, care face cu noi, să facă foarte bine baia, că acolo termini în 30 de minute, hai 40 de minute. Eu zic să facem odata la patru zile și să facem bine atunci când facem".

 

Discuțiile și negocierile dintre fete nu s-au concretizat, participantele nereușind să ia nicio decizie în privința curățeniei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest