Dani, noul concurent de la Mireasa, va fi tătic! „Am greșelile mele, nu sunt perfect!”

 

Fosta iubită a lui Dani a intrat telefonic și a aruncat bomba: este însărcinată în luna a noua cu acesta!

 

Fosta iubită a lui Dani a făcut câteva declarații în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii. Aceasta a declarat că este însărcinată în luna a noua cu concurentul, și a spus că nu ar fi făcut o astfel de mărturisire dacă Dani nu ar fi zis, la rândul său, atunci când s-a prezentat că își dorește doi –trei copii, având în vedere că unul este deja pe drum.

 

”Sunt însărcinată cu el și el știe de acest lucru. Mai am o lună până nasc. Ne-am despărțit când eu avea trei luni de sarcină și nu am mai avut contact cu el din ianuarie sau februarie, când a mers în Elveția. Nu m-a întrebat niciodată nimic legat de copil. Ne-am dorit un copil, până când și-a dat seama că implică alte lucruri, că își pierde libertatea”, a spus exa lui Dani de la Mireasa.

 

„După o lună de la despărțire a încercat să ne împăcăm prin niște mesaje, nimic semnificativ. A plecat în Elveția unde a avut alte iubite, apoi a venit la voi în emisiune. Știe că nasc, că e băiat. Maică-mea s-a revoltat foarte tare. După ce a văzut în clipul de prezentare că își dorește o familie cu doi-trei copii, a vrut să ia legătura cu el”, a mai spus fata.

 

Dani a pus despărțirea pe seama neînțelegerilor din cuplu: „Eu sunt foarte fericit că voi deveni tată. Nu am vrut să-i fac rău copilului prin faptul că nu mă înțelegeam cu ea. O să fiu eu tată biologic, probabil n-o să fiu tot eu nașul spiritual. Nu pot să stau în preajma lor, dacă eu nu mă înțeleg cu ea. Am încercat, am reîncercat, am greșelile mele, nu sunt perfect. Sunt un băiat cu probleme, urma să spun”.

 

Ramona, mama fetei însărcinate, a intervenit și ea: „Nu mă așteptam la răspunsul ăsta, mă bucur că ai recunoscut. Eu nu am fost de acord cu împăcarea lor. Mă bucur că a recunoscut. Singurul lucru pentru care am intervenit e că a spus că își dorește doi – trei copii, când el așteaptă un copil”.

 

Dani a mai povestit că a lovit-o pe partenera lui că dansa cu un alt băiat deși era împreună cu el: „M-am despărțit prima dată de el că a dansat cu altcineva și i-am dat o palmă. Nu și-a asumat că e într-o relație?”. „O palmă? Poate un pumn, că a trebuit să stea patru zile sub plapumă, să nu vadă tatăl ei vânătaia!”, a contracarat mama Ramona.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest