Dani și Ionuț s-au încăierat în casa Mireasa și au fost votați de fete pentru eliminare! „Hai afară!”

 

Surpriză în topul băieților, unde Sese a fost detronat pentru prima oară după mai multe săptămâni. Leo și Nora, ultima îmbrățișare.

 

Dani și Ionuț au fost cocoșii din casa Mireasa, călcând pe urmele lui Cosmin și Aron. Cei doi băieți au avut o serie de discuții aprinse, Ionuț acuzându-l pe Dani că este fals, urmare a eforturilor acestuia de a o cuceri pe Yana. Va faceți de ras la televizor... Ești un fals...", i-a spus Ionuț.

 

Dani a ripostat: "Ionuț, las-o-n ...! Hai să dormim! Tu ești cu capul, mai, omule?! Dacă nu eram în competiție, te băteam foarte tare.. Tu vrei să-ți faci imagine pe spatele meu. Ești un copil de 21 de ani care dormi în bocanci, ca tine am fumat de la 12 ani. Aștepți să-ți dau un pumn să ies din emisiune".

 

Conflictul dintre cei doi este cel puțin bizar, având în vedere că nici măcar nu este o fată la mijloc, de împărțit. Dar nu a rămas fără urmări. Fetele din casă Mireasă au ales, prin intermediul voturilor, un băiat spre eliminarea din competiție. La finalul numărătorii, Dani și Ionuț intră în cursa spre eliminare.

 

Astfel, unul dintre cei doi se va alătura Norei, cea care a părăsit în lacrimi casa Mireasa. Starea de sănătate a Norei se agravase în ultimele zile, așa că decizia de a pârâșii casă Mireasă era inevitabilă: "Să știi că te iubesc, te iubesc din tot sufletul... Să ai încredere în mine, în ține... Îngerul meu, te iubesc și n-o să renunț la ține niciodată!... Nu uită tot ce ți-am zis!...", i-a transmis aceasta lui Leo.

 

În weekend, în casa Mireasa au fost prezentate topurile săptămânii și s-au înregistat o serie de surprize. . Publicul a votat topul săptămânii, iar Giovana a fost desemnată Fata Săptămânii, iar Perneș, Băiatul Săptămânii, detronându-l astfel pe Sese, care a comletat podiumul alături de Valentin. Alina și Sabrina se vor bucura și ele de imunitate.  Doamna Dana este Mama Săptămânii!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest