Date-uri pentru fetele și băieții singuri din casa Mireasa! Alegere surpiză a lui Andrei!

 

Noii concurenți au fost primiți bine în casa Mireasa și deja încep să se formeze noi cupluri.

 

Simona Gherghe a făcut un anunț pentru băieții și fetetele singure din competiție. Aceștia vor avea parte de câte un date în funcție de preferințele fiecăruia. Fetele au fost așezate cu spatele, iar fiecare băiat a avut posibilitatea să-și aleagă potențiala parteneră. Primul care a ales a fost Andrei, concurent vechi din casă, care s-a orientat spre Sabrina, oarecum surprinzător pentru mulți, dat fiind faptul că a spus în repetate rânduri că abia așteaptă să vine fete noi în casă. Andrei a glumit: „Eu știam că o voi alege tot pe ea. Vadă că și Sabrina e zâmbitoare”. Concurenta a recunoscut: „Nu mă așteptam!”.

 

Dintre concurenții vechi, Perneș a ales-o pe Iana, în vreme ce Larisa a fost aleasă de Dani. Yna și Adrian, competitori noi, vor avea parte de primul date. Concurenții au avut posibilitatea să se cunoască mai bine și în cadrul unui party de bun venit organizat în casa Mireasa.

 

În altă ordine de idei, în weekend au fost aleși din nou fata și băiatul săptămânii prin votul publicului. În acest sens nu a existat nicio surpriză, Giovana și Sese conducând în continuare în topul săptămânal. La fete, locurile 2 și 3 au fost ocupate de Alina și Nora, iar la băieți de Valentin și Perneș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest