Decizie radicală luată de Simona Gherghe: „Este cel mai benefic lucru pentru copii”

 

Îndrăgita prezentatoare TV spune adio vacanțelor în doi, considerând oportun să-și ia copiii alături de ea oriunde se duce, spre o mai bună dezvoltare a acestora.

 

Simona Gherghe pune pe primul plan copiii și pe plan secund viața de cuplu, cel puțin asta rezultă din ultima decizie luată de vedetă și împărtășită cu fanii ei. Îndrăgita prezentatoare TV a stabilit ca de acum înainte copiii cuplului să fie nelipsiți din vacanțe, escapadele în doi devenind de domeniul trecutului.

 

Și asta pentru buna dezvoltare a celor mici, Simona Gherghe remarcând faptul că dezvoltarea acestora, atât mentală, cât și emoțională ori fizică se face pe repede înainte mai degrabă în vacanțe, când sunt liberi, și mai puțin în timpul petrecut acasă. Hotărârea pe care a luat-o prezentatoarea TV nu echivalează cu excluderea totală a vieții în doi. Soțul său, Răzvan, va beneficia de trei zile doar cu ea, într-o pauză de filmări a noului sezon din Mireasa, emisiune ce va fi transmisă la Antena 1.

 

„Vara asta am decis ca toate vacanțele să le facem împreună cu copiii. Practic, doar noi doi o să fim plecați numai trei sau patru zile. O să filmez eu începutul de sezon în Istanbul și Răzvan o să vină și o să stea într-o pauză de filmare, trei zile, cu mine. Mi se pare că e cel mai benfic lucru pentru copii, chiar dacă și noi avem nevoie de timpul nostru, însă am remarcat că cele mai importante salturi, din toate punctele de vedere -mental, emoțional, fizic- se întâmplă în vacanțe, când sunt liberi, când sunt la mare. (...) Vreau să le creăm amintiri, că, de fapt, copiii cu asta rămân”, le-a mărturisit Simona Gherghe fanilor ei, în cadrul unui InstaStory


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest