Denisa de la Mireasa, cont pe un site dedicat adulților

 

În emisiunea Mireasa s-a creat o situație controversată, după ce s-a aflat că una dintre concurente apare pe un site pentru adulți. Se pare că nu este vorba despre vreo eroare, acel cont îi aparține, însă a ales să ascundă acest detaliu despre ea în emisiune. Cu toate acestea, adevărul a ieșit la iveală, iar acum a dat explicații.

Este scandal la Mireasa, după ce s-a descoperit că Denisa are cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. Concurenta a ascuns acest lucru, însă acum a fost nevoită să dea explicații. Aceasta a spus că nu face OnlyFans la modul sexy, ci are doar două fotografii pe care le are și pe Facebook. Profilul ei a fost creat în anul 2022, iar tariful pe care îl cere nu este deloc unul mic.

Denisa a mărturisit la început că a terminat liceul, apoi a lucrat ca și comesticiană. Ulterior a terminat si facultatea de asistent medical generalist, iar în 2022 și-a obținut carnetul medical de profesioniști. Însă, se pare că aceasta a încercat să își câștige existența și prin ale mijloace, judecând după tariful pe care l-a pus abonamentului ei pe OnlyFans.

”O am încă deschisă pagina aceasta. Conține două poze pe care le am pe Facebook. Am mai vorbit și la primul testimonial despre chestia asta. Eu nu fac OnlyFans la modul acela sexy. Am vorbit la primul testimonial, unde eram îmbrăcată cu verde. Am două poze, pe care le am și pe Facebook. Nu e conținut xxx. Cine vrea, poate să acceseze că nu e conținut. Tocmai de aia am pus 50 de euro. Lumea curioasă va intra și va vedea.”, a spus Denisa, potrivit Antena 1.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest