Denisa Răileanu își încearcă a doua oară norocul la Mireasa: „Caut un bărbat din toate punctele de vedere”

 

Prima experiență a Denisei la Mireasa s-a încheiat prost: cu un divorț. Tânăra nu a capotat și a venit încă o data să-și găsească dragostea.

 

Denisa Răileanu a participat în unul dintre primele sezoane ale show-ului matrimonial și, la momentul respectiv, a crezut că a găsit bărbatul perfect. Așteptările i-au fost însă înșelate, așa că la scurt timp după ieșirea din emisiune, aceasta a divorțat. Experiența nereușită nu a făcut-o însă să capoteze, drept urmare tânăra ajunsă la 28 de ani a revenit în cadrul reality-show-ului matrimonial, dornică să-și găsească iarăși jumătatea.

 

Nu a funcționat după ce noi am ieșit din emisiune. Chiar la scurt timp am încheiat orice legătură. (...) Am urmărit secvențe din sezonul 5 și încă o dată mi s-a adeverit că funcționează, adică oameii se cunosc aici și merg și mai departe. Cred în continuare, chiar simt că o să găseasc bărbatul care să-mi aducă iubirea pe care o caut. Este important să găsesc un bărbat din toate punctele de vedere, de la independență, până la mentalitate, până la lucrurile pe care le face.”, a spus Denisa Răileanu la Mireasa - Capriciile Iubirii.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest