Denisa și Viorel de la Mireasa au programat când să aibă copii! „Nu am venit aici să-mi găsesc dragostea vieții”

 

Cei doi concurenți au atins subiecte sensibile, cum sunt nunta și copiii. Ce spun despre acești pași importanți al oricărei relații.

 

Nici nu a început bine noul sezon al reality-show-ului, iar în Casa Mireasa au început deja discuții având subiecte delicate, cum sunt nunta și copiii. S-au implicat într-o astfel de dezbatere Denisa și Viorel. Tânăra a dat de înțeles că nu este deloc pregătită pentru a face acești pași importanți, la 23 de ani considerându-se părea tânără pentru a nu mai gusta încă din plin din plăcerile vieții doar în cuplu, fără copii. De altfel, dând dovadă de sinceritate, Denisa a precizat că nu se așteaptă să se îndrăgostească iremediabil în casa Mireasa, tratând participarea la show ca o experiență care o va ajuta în viitor.  

 

„Nu sunt hotărâtă să mă mărit. Eu cred că e devreme pentru mine, am doar 23 de ani și cred că vreau să dau timp. Nu mă simt pregătită pentru căsătorie și copii. Eu aș face un copil pe la 28 de ani, cam așa. Nu am venit aici să îmi găsesc dragostea vieții, am venit aici să mă formez”, a declarat concurenta.

 

Dacă Denisa și-a programat copiii peste 5 ani, Viorel este o nuanță mai grăbit, considerând că în 2 ani ar fi un tată responsabil. „Dacă găsesc o fată să mă iubească și să ne înțelegem, da. Îmi doresc chestia asta! Eu în maxim doi ani aș vrea să fac asta, adică pe la 27”, a spus concurentul.

 

Denisa s-a bucurat de discuția pe care a avut-o cu Viorel, considerând-o un plus în formarea ei personală: „Mi-a plăcut discuția cu el! Eu chiar cred că în casa Mireasa mă voi forma. Mi se pare că aici trecem prin experiențe care ne ajută să ne formăm, iar dacă ne găsim pe cineva bine, dacă nu, nu. Nu cred că toți oamenii care au venit aici și-au găsit pe cineva. Am venit să trăiesc experiența, iar dacă se întâmplă, se întâmplă!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest