Despărțire în casa Mireasa! Damaris, mesaje tranșante printre lacrimi: „Nu-mi doresc absolut nimic de la el!”

 

Damaris și Sebaidin au hotărât că este mai bine pentru amândoi să pună punct cunoașterii. Ce a nemulțumit-o pe concurentă.

 

Damaris și Sebaidin au ajuns la concluzia că nu se potrivesc și că este mai bine pentru fiecare dintre ei să pună punct cunoașterii. Concurenta nu a avut prea multe să-i reproșeze băiatului, ci mai degrabă doamnei Dorina că nu a fost directă cu ea.

 

„Lui Sebaidin nu-i reproșez absolut nimic. El este un om natural, nu are nimic greșit, nu am zis că are un lucru greșit. Eu nu-mi doresc absolut nimic de la el. Știu ce vreau de la mine, de la alții nu pot să aștept nimic. Pe mine nu mă fac lucrurile frumoase să fiu într-o relație, ci cele mai puțin frumoase. Nu plâng, doar îmi curăț ochii. Nu îmi pare rău deloc, doar că așteptările dor... Nu am avut așteptări, dar doar un singur lucru m-a durut. M-am atașat de doamna Dorina și mi-aș fi dorit să-mi spună în față dacă avea ceva de spus, nu să spună în direct că eu în fiecare zi mă schimb”, a spus concurenta.

 

Dezamăgită de atitudinea doamnei Dorina, mai ales că se apropiase de ea, Damaris și-a explicat astfel poziția: „Eu nu îmi doresc ca oamenii să se abțină. Sunt foarte directă și cred că s-a și văzut! Eu nu stau să ambalez cuvintele, iar ce am de spus, eu spun, chiar dacă rănesc. Exact același lucru mi-l doresc și de la cei din jur, nu să împacheteze lucrurile și să mi le spună când este prea târziu. Lucrurile trebuie spuse la momentul potrivit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest