Dezvăluiri despre Roberto de la Mireasa: ”M-a lăsat când eram gravidă în opt luni”

 

Carmen susține că are un copil cu Roberto, concurent la Mireasa Capriciile Iubirii. Fata care trăiește în Spania a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii.

 

În cadrul show-ului matrimonial Mireasa, Roberto a vorbit despre fosta lui relație, cu Carmen. Fata a simțit nevoia să intervină telefonic și a declarat că are un copil cu concurentul, pe care acesta nu l-a recunoscut, drept pentru care îl crește de una singură în Spania.

 

„Povestea mea este una foarte tristă (...) Am aflat că Roberto este la emisiune și că vorbește despre fata pe care a iubit-o. Nu m-a interesat, sunt doar câteva chestii pe care vreau să le știe toată lumea. Roberto are un copil uitat de doi ani, în Spania. El este tatăl copilului și în niciun moment nu a cerut un test de paternitate. M-a durat că el a spus că nu a știut de sarcină până la trei luni și eu am adus câteva mici probe personale pe care le-am avut în telefon și le-am păstrat cu el și el este tatăl copilului. Știa și când o să nasc, pentru că am avut o naștere prin cezariană, programată, iar el aflându-se la mama lui în Olanda, cred că era…”, a spus Carmen, într-o intervenție telefonică la Mireasa

 

Carmen a mai dezvăluit între altele că a fost scuipată și pălmuită de bunica lui Roberto, că acesta nu prea muncea și a fost nevoită să-l întrețină. Femeia a mai spus: „L-am blocat, l-am deblocat, i-am zis ce am avut de zis. M-a întrebat când o să nasc, iar de atunci, n-am mai vorbit absolut deloc. Nici după naștere nu m-a întrebat cum este copilul, nici dacă s-a născut, nici câte kilograme are. Este foarte trist, foarte dureros. Eu nu caut ceartă, nici să îi fac rău, locuiesc în Spania de 12 ani. Ce mă doare este că, copilul meu este fără tată, are o linie în certificat. Nu are certitudinea dacă este copilul lui, pentru că am asistat la naștere cu mama mea. Eu nu am fost ca restul mamelor să mă duc cu el să nasc, eu m-am dus cu mama mea, pentru că Roberto m-a lăsat când eram gravidă în opt luni. A plecat la mama lui și n-am mai știut nimic de el”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest