Discuție-șoc între Perneș și Sabrina: „Nu mă mărit, degeaba!”

 

De teama toanelor concurentei, Perneș cedează teren.

 

Cei doi concurenți își negociază relația. Perneș s-a arătat foarte supărat pe Sabrina pentru că nu a dansat cu el la petrecerea de sâmbătă seara. Concurentul a încercat să stea de vorbă cu iubita lui, dar aceasta nu încearcă să remedieze lucrurile, ci din contră îl îndepărtează pe băiat. De teama unei noi rupturi de Sabrina, că doar a mai trăit una, Perneș cedează, lăsându-se dominat total în relație, după cum rezultă și din următorul dialog:

 

Sabrina: Nu mă enerva tu pe mine!

Perneș: Dacă te enervez ce se întâmplă?

S: Exact ce se poate întâmpla: PA!!!

P: Hai, pupă-mă…

 

Perneș caută răspunsuri de la Larisa, confesoarea tuturor din casa Mireasa. Răspunsul nu-l mulțumește: „E Sabrina, trebuie să o accepți cum e”. Drept urmare, Perneș continuă să cedeze teren în fața iubitei: „Îți vreau tot binele. Am ajuns să-ți iubesc fiecare figură”.

 

Sabrina își întărește poziția în relația cu Perneș: „Nu mă mărit, degeaba. Mâine îți zic că vreau, poimâine îți zic că iar nu vreau. Și dup-aia iar zic că vreau și dup-aia iar zic că nu vreau…Așa-s eu, nici nu știu ce vreau. Când vreau, cum vreau exact”. Băiatul e contrariat: „Și asta înseamnă că mâne trebuie să mă gândesc dacă vrei să te măriți cu mine sau nu?” „ DA!”, exclamă fericită tânăra.  

 

În platoul emisiunii, Simona Gherghe spune lucrurilor pe nume, considerând că Sabrina se joacă destul de evident cu Perneș. Băiatul intervine rapid și îi ia apărarea partenerei, asumându-și responsabilitatea pentru toate cele întâmplate: „A fost o seară mai agitată pentru ea. Are și ea stările ei, mai fac și eu glume, mai greșesc. Asta nu înseamnă că trebuie să stau acum supărat. Am avut certuri mult mai grave. Da, au fost niște cuvinte care nu trebuiau spuse sau dacă au fost spuse vom lămuri de ce. Dar nu trebuie să stau acum supărat, să stau să mă cert cu ea non-stop. Nu mi-e teamă de un tsunami, dar lumea înțelege fiecare ce vrea. Pentru mine nu-i atât de dramatică situația, dar nu sunt lucruri care mă facă să renunț la ce am”.

 

Sabrina a rămas la control în relație: „Din punctul meu de vedere sigur că mai sunt discuții, chestii. Poate părea că nu-l plac, dar eu îl plac. Dar dacă el înțelege aceste momente… ”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest