Divergențe în cuplu! Ce i-a spus Denisa lui Viorel: ”Dacă ar veni la mine un băiat să pună mâna…”

 

Cei doi parteneri de la Mireasa par să aibă probleme. Este nevoie de o scânteie pentru ca spiritele să se aprindă în cuplul lor.

 

Chiar dacă au dat impresia că formează una dintre cele mai puternice perechi din casa Mireasa, iată că lucrurile nu stau chiar așa. Orice gest mărunt poate declanșa discuții aprinse între Denisa și Viorel. Cei doi, desi au arătat în numeroase momente că se iubesc foarte tare și că pot trece peste momente dificile, acum își pun întrebări dacă să facă pasul decisiv în cadrul emisiunii. Concurenta nu dorește să ajungă în fața ofițerului de stare civilă pentru ca apoi să divorțeze. Ea apreciază că între cei doi există o divergență de principia.

 

”Când am zis chestia asta nu mă gândeam așa departe. Eu am anumite principii și tu la fel, legate de gesturi și așa mai departe. O căsătorie e foarte importantă, că nu vreau să mă căsătoresc ca apoi să divorțez. Avem modalități de gândire diferite”, i-a spus Denisa lui Viorel.

 

Un gest banal făcut de Denisa către George l-a deranjat pe Viorel. Imediat au reapărut discuțiile cu privire la gestul făcut de Gabriela față de Viorel. ”Tu erai indiferent și eu supărată. M-am uitat la tabloul ăla două ore și nu înțelegeam cu ce am greșit. Dacă ar veni la mine un băiat să-mi pună mâna undeva, nu vin la tine să-ți spun? Tu nu ai reacționat deloc și asta m-a deranjat. Nu-mi place că am adus iar în discuție subiectul ăsta, dar încercam să fac o comparație”, a spus concurenta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest