Doamna Adriana s-a certat cu Viorel în casa Mireasa: „Nu ai dreptul să comentezi!”

 

Mama lui Cosmin și iubitul Denisei au fost protagoniștii ultimului scandal izbucnit în casa Mireasa. De la ce a pornit totul.

 

Doamna Adriana a avut o discuție aprinsă cu băiatul ei, subiectul fiind, bineînțeles, relația cu Miruna. Viorel a auzit țipetele mamei adresate fiului și a împărtășit situația tensionată cu alți băieți din casă. Doamnei Adriana nu i-a picat deloc bine atitudinea iubitului Denisei, drept uirmare a luat atitudine vis-à-vis de acesta.

 

”Ți se pare că eu țipam în cameră la Cosmin? Viorel, te rog să-ți vezi de relația ta. Este ok să-ți dai cu părerea, dar nu așa, nu ai ce să comentezi. Nu ai dreptul să comentezi relația fiului meu și ceea ce vorbim noi”, i-a transmis doamna Adriana lui Viorel.

 

Totodată, doamana Adriana i-a spus lui Cosmn să-și aleagă cu grijă persoanele cu care comunică în casa Mireasa. Și i-a transmis acestuia să ia atitudine cu privire la Viorel: ”Eu o ador pe Deni, ai zis că din cauza mea s-a întâmplat totul. Să se uite la el cum e. Să-și vadă de relația lui și să nu mai zică de mine. Îmi dă mie sfaturi Viorel. M-a enervat de mă doare stomacul. Să zică mulțumesc că e Deni, ea e o super fată. El mereu își dă cu părerea despre orice, te rog să-l pui la punct”.

 

În ceea ce privește relația dintre Cosmin și Miruna, aceștia s-au împăcat. Chiar dacă situația dintre ei este foarte complicată, Cosmin și Miruna au ales să doarmă împreună, iar apropierile dintre ei sunt mai mult decât evidente.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest