Doamna Dana a învins: Nora și Leo s-au despărțit! „Vreau să plec!”

 

Eforturile mamei lui Leo și-au atins scopul, aceasta reușind să pună punct relației dintre băiatul său și iubita acestuia.

 

Presiunile constante exercitate de doamna Dana asupra cuplului format din băiatul său și Nora și-au atins obiectivul. Femeia a reușit să pună punct relației acestora, după ce a atacat-o în mod repetat pe concurentă, reproșându-i acesteia trecutul și faptul că e mai în vârstă decât băiatul său. Nora nu a mai făcut față asalturilor repetate, a clacat și s-a cerut afară din emisiune.

 

„Vreau să plec acasă. Vă rog frumos. Dacă nu ies afară…  Nu e vorba de despărțire, e vorba de sănătatea mea. Vreau să plec. Vă rog frumos. Pentru sănătatea mea, trebuie să ies din casă”, a spus Nora.

 

La starea concurentei, indibitabil, a contat și o intervenție a mamei acesteia, Eniko, care, sătulă de jignirile aduse fetei ei i-a cerut acesteia să iasă din casă: „Vreau, acum, să termine cu jignirile la adresa Norei. Nu mai putem! Ce rău ai făcut? Că ești denigrată în continuu. Opriți-o pe această femeie. Are o răutate în ea de nedescris. Nu mai pot, să văd atâtea mizerii la adresa ta. Pentru ce? Că ai avut relații și ai 30 de ani. Te rog, dacă mă iubești, ieși afară. Rupe contractul și ieși din emisiune”.

 

Propunerea făcută de Simona Gherghe pentru doamna Eniko de a intra în casă pentru câteva săptămâni, a fost refuzată categoric de aceasta: N-o să intru că o să fac un lucru necugetat pe care o să-l regret toată viața”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest