Doamna Dana a lansat atacul final: „E în lesă, zici că i-a făcut farmece!”

 

Tirurile mamei lui Leo la adresa Norei nu mai contenesc. Femeia a mai pornit o ofensivă, pe care o speră finală, spre atingerea propriilor obiective.

 

Este de notorietate faptul că mama lui Leo nu o suportă de niciun fel pe Nora, aleasa inimii concurentului. Doamna Dana îi reproșează fetei că a avut relații anterioare numeroase și că are cu 7 ani mai mult decât băiatul său. Într-o discuție cu Larisa, mama lui Leo s-a descătușat din nou.

 

Doamna Dana i se destăinuia Larisei: „Dar când tu ești în lesă... unde-i ea, ești și tu. Zici că-i fermecat, zici că îi vrăjit. Nu mai vede nimic, în afară de ea!... Ne-am distrus tot ce am construit. Tot ce a fost frumos s-a prăbușit între noi... Nu mai pot!. O să-l las Lariso, cum m-a lăsat și el pe mine. Tu știi cum era el cu mine? Dacă nu mă vedea o zi… Sunt îngândurată și aștept să se schimbe ceva. A distrus tot ce am construit între noi. Doamne, dacă știam că trec prin așa ceva! Când văd că nu-i pasă. N-am trăit niciodată astfel de momente. Nu l-a mișcat nimic, simțeam că pic, că mă topesc ca o lumânare. Mă disperă că a venit o prostituată să-mi distrugă viața, nu mai pot…Nu-I frumosă, nu are nimic plăcut femeia asta. Pentru ce să-ți lași familia?"

 

Ajunsă în platoul Capriciilor Iubirii, doamna Dana și-a susținut din nou punctul de vedere, explicând de ce nu o acceptă pe Nora: „Așa o să fie tot timpul, afară o să fie mai rău. Să-și asume! Nu știu dacă greșesc că sunt sinceră, ce trebuia să fac, să tac? Nu o să mă opresc niciodată să-mi spun părerea. N-o doresc lângă el, atât am spus. E emisiune 100% reală, astea sunt părerile mele, nu pot să fiu falsă, să mă ascund. Să plec acasă nu pot…”

 

Mama lui Leo speră ca băiatul său să cedeze cât de curând presiunii la care îl supune în mod constant.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest