Doamna Dana deschide un nou front de război: „O bate, îi pune botniță la gură!”

 

Deranjată că Alina i-ar fi luat apărarea Norei, doamna Dana a lansat o ofensivă puternică împotriva acesteia și a partenerului ei, Valentin.  

 

După o discuție la Capricii, doamna Dana s-a întors în casă, unde i-a arătat obrajul Alinei, vechea confesoare, căreia acum i-a reproșat că e de partea Norei: „Când îi luai apărarea... e strict despre ține". Valentin s-a arătat feranjat de atacurile doamnei Dana la adresa iubitei lui: „V-aș ruga cu tot respectul să nu mai aveți niciun subiect cu Alina. V-aș ruga să nu mai vorbiți despre ea, aveți un copil în casă, nu aveți treaba că noi”.

 

Meciul a continuat la Capriciile Iubirii. Valentin a spus: „Mă deranjează pentru că data trecută doamna Dana a dat în Alina și nu accept să fie jignită”. Alina s-a apărat: „De fiecare dată când vorbeam cu ea încercam să-i dau sfaturi ca s-o pună într-o lumină bună. Și când a fost cea mai mică chestie a dat în mine”.

 

Dar spusele celor doi nu au făcut altceva decât să o declanșeze pe doamna Dana, care a dat verdictul, potrivit căruia Alina și Valentin nu vor forma un cuplu, pentru că bărbatul, mai în vărstă, deja o bate și-i interzice să vorbească, potrivit mamei lui Leo: „Învață să vorbești cu bărbații. Bărbații vorbesc cu bărbații și fetele cu fetele. Dacă nu pune-I o botniță și dă-i-o jos când vrei să o lași să vorbească. Nu știu de ce ai vrut o iubită atât de tânără, n-o să fiți împreună, v-o spun în public acum, în direct. Asta văd eu. Sunt certuri, o trage, o bate de pe-acum”.

 

Teza doamnei Dana a amuzat-o pe Alina: „Iubițelul meu care mă bate… două palme la fund, trebuia să le mai cer și eu”. În vreme ce Valentin a fost concis: „Să-i dea Dumnezeu după inima lui și se pare că-i cam dă”.

 

În discuții a intervenit și Leo, care a sărit în apărarea mamei, spunând că Valentin nu ar fi trebuit să intervină în discuții. Alina i-a transmis lui Leo: „E normal ca atunci când ești într-un cuplu ca persoana de lângă tine să-ți ia apărarea. Mama ta a spus că Valentin mă bate sau că-mi pune pumnul în gură, n-ar fi trebuit să se bage?”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest