Doamna Dana i-a interzis Andei să mai discute cu Alina: „Nici ”bună ziua” să nu-i mai dai!”

 

Mama lui Leo și-a luat rolul de viitoare soacră în serios și i-a spus Andei să încheie orice discuție cu Alina, după un conflict între cele două concurente.

 

În emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii s-au difuzat imagini în care doamna Dana și Anda făceau câteva remarci la adresa Alinei. ”Să nu mai ai niciun fel de contact cu ea. Mă supăr rău de tot! Nici ”bună ziua” să nu-i mai dai! Am nervi”, a spus doamna Dana.

 

Totul a pornit de la un conflict între cele două concurente din casa Mireasa. Anda a mărtrisit că nu a putut suporta să audă ce discuții s-au purtat pe un live. Cu atât mai mult, cele două ar fi avut chiar și o relație de prietenie în casă, dar acum pare că nu mai există cale de împăcare.

 

„Supărarea este de mai demult, au tot început conflicte, la care eu nu am răspuns, și anumite discuții unde eu nu am continuat, dar mi s-a umplut paharul și la discuția din live, de la replica Alinei mi s-a umplut paharul și am zis că nu mai pot să o aud, iar apoi s-a simțit că am dus-o eu la Capricii după ce ea, având în vedere că a văzut un material în care eu vorbeam la general, s-a simțit să-mi tragă tot mie atenția”, a mărturisit Anda, la Mireasa - Capriciile Iubirii, pe Antena Stars.

 

De partea cealaltă, Alina este convinsă că Anda a vorbit despre ea în mai multe meteriale difuzate. Concureta susține că blondina ar fi spus despre ea că nu o suportă, dar aceasta, pe altă pare, neagă totul. „Ai spus că nu mă suporți pe mine, că eu sunt nu știu cum. (...) Toate materialele au fost discuțiile tale despre mine”, a spus Alina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest