Doamna Dana nu se lasă și intră în război cu familia Norei: „Asta înseamnă că începe o luptă între mame”

 

Mama lui Leo i-a aruncat din nou vorbe grele alesei inimii fiului său, dar a lansat și o acuzație, care ar trebui să fie mai degrabă o laudă pentru fată: că-și întreține părinții!

 

Este de notorietate faptul că doamna Dana nu înghite relația pe care fiul său a dezvolat-o în casa Mireasa cu Nora, nemulțumită de trecutul fetei și de vârsta acesteia, fiind mai mare cu 7 ani decât Leo. Pe Antena Play, doamna Dana a ținut să-i transmită un mesaj familiei Norei: „Dacă voi așa credeți că așa se contruiește o familie, prin durerea altei familii, vă înșelați amarnic”.

 

Mama Norei a intrat pentru a doua oară în emisiune, dar nu pentru a-i răspunde în vreun fel doamnei Dana, ci pentru a-i transmite un nou mesaj copilului ei: „Eu nu intru în jocul doamnei Dana, care a transmis pe Antena Play ce-a transmis. Eu dacă trebuia să intru pentru copila mea o făceam. Sunt foarte multe informații care ajung la voi, foarte urât ai fost denigrată în ultimul hal. Am ajuns să tremurăm când ne întrebăm ce se va discuta. Trecutul este trecut, nu mai vreau să aud niciun fel de informație despre trecutul tău. Degeaba încerci să dai anumite răspunsuri, nimeni nu te crede”.

 

Strategia mamei Norei, care practic și-a ignorat potențiala cuscră, nu i-a picat deloc bine doamnei Dana, care a spus că va continua atacurile la adresa concurentei: „Mergeți pe un drum greșit, îi spuneți să continue. Trecutul cu prezentul vin la pachet. Atât timp cât va fi în emisiune voi cere informații despre trecutul ei. Asta înseamnă că începe o luptă între mame, dacă mergem pe principiul „eu te susțin”. Ai vrut o relație la televizor. Știai cu ce vine la pachet această emisiune, cu trecutul tău. Eu doresc să aflu din trecut. Dacă ea își dorește relația, eu nu-mi doresc relația. Eu vreau să aflu adevărul. Ea e o domnișoară virgină. Leo, tu păstrează-ți relația. Eu fac ce cred”.

 

Nora s-a pus scut în fața doamnei Dana pentru mama sa: „Nu cred că maică-mea susține relația. Nu vreau să fie o luptă între mame, pentru că mama nu a jignit-o pe doamna Dana. Să fie o luptă cu mine”.

 

La Capricii, Nora a fost acuzată de doamna Dana că și-a ajutat financiar familia. Mama lui Leo a vrut să știe de unde provin banii Norei, iar concurenta nu s-a mai putut abține: „Ce să mai apară, că sunt criminal în serie? Eram vizată de poliție? Fiecare crede ce vrea. Nu vreau să dau explicații, adevărul va ieși la iveală când vom ieși din casa Mireasa. Sunt judecată pentru că i-am ajutat pe părinți. Înțeleg de la panaramă, dar e de jignic că eu mi-am ajutat părinții?”

 

Leo consideră anormal faptul că se continuă la infinit anumite subiecte: „Efectiv ne certăm degeaba. Dezbatem un subiect pe care nu-l putem verifica. Eu știu că un subiect, când apare o discuție, se dezbate, apoi se încheie. Nu se ține langa”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest