Doamna Dana, pas important în relația fiului cu Anda! „Ți-a dat mama un inel, mare cât inima mea!”

 

Pentru că Leo întârzie să facă pasul decisiv în relația cu Anda, doamna Dana a considerat oportun să se implice în relația fiului pentru a grăbi ajungerea ei la „next level”.

 

Doamna Dana și-o dorește ca noră pe Anda, astfel a făcut tot posibil ca tânara să primească inelul de logodnă. A complotat cu Larisa și Răzvan, a spart geamul din casa Mireasa unde se afla un inel cu 65 de pietre prețioase, l-a luat și a cerut-o pe Anda drept noră. În vreme ce Larisa arunca confetti, doamna Dana i-a spus Andei: Pentru că ești o fată minunată, pentru că îmi doresc să fii nora mea, îți ofer acest superb inel. Ești minunnată, te vreau ca noră! ”

 

Leo a glumit întruna pe seama gestului mamei lui: Buni, am nevastă! A cerut-o mama, dacă n-a cerut-o fiul. Dar nu știu de ce mă pupă pe mine toată lumea. Cred că tu trebuie să dansezi cu ea! Ți-a dat mama un inel, mare cât inima mea!”

 

Doamna Dana a avut un mesaj și pentru Leo: „Să ai grijă de ea, să o iubești, pentru că eu mi-o doresc ca noră. Este inelul soacrei, ce vrei? Nu am cerut-o, inelul reprezintă că o iubesc, că o respect și mi-aș dori să fie nora mea”. La Capricii, cea care a reușit să-l despartă pe băiat de Nora și acum vrea să contibuie hotărâtor la căsătoria acestuia a spus: „Anda mi-e dragă de ceva timp. Am lăsat timpul să treacă să văd dacă se adâncesc aceste sentimente și am zis să-i ofer acest inel”.

 

Impresionată de gestul doamnei Dana a fost și soacra mică, mama Andei intrând telefonic în emisiune: „Felicitări, dragii mei. Așa sunt de emoționată. Doamna Dana, nu mai am cuvinte, am rămas cu gura căscată. Sunt așa de fericită pentru ei doi. Fericire mare, să fie sănătoși, să se iubească mult. Să le ajute Dumnezeu. Categoric, Leo e ginerele pe care mi-l doresc. Suntem foarte fericiți toți, nu mai avem cuvinte”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest