Doamna Flori, tranșantă cu fiul Valentin: „Nu vă căsătoriți aici!”

 

Șoc în casa Mireasa, după ce doamna Flori i-a recomandat băiatului ei să nu-i ceară mâna Gabrielei. Cum a reacționat concurenta.

 

Valentin și Gabriela au părut cel mai sudat cuplu din casa Mireasa. Mama concurentului a intervenit în relația dintre cei doi, recomandându-le acestora, în cadrul unei discuții purtate în trei, să nu facă marele pas în casa Mireasa, femeia apreciind că ar fi mai bine pentru ambii parteneri să se cunoască mai bine și în afara show-ului matrimonial.

 

“Nu știu ce ai hotărât tu cu Gabriela, dacă vrei să o ceri sau nu, dar eu ca mamă îmi doresc să nu vă căsătoriți aici, ca să ajungeți acasă și să va cunoasteti mai bine.“, i-a transmis doamna Flori lui Valentin de față cu Gabriela.

 

Sfatul mamei a fost rapid îmbrățișat de concurent, care între timp le-a mărturisit celorlalți băieți din casa Mireasa că nu a simțit vreodată ceea ce simte pentru partenera lui de acum. Însă, preferă să rămână în expectativă. ''Ea crede că e mai bine să ne cunoaștem afară. Da, nasol… Nu are ce să facă, dar nu-ți pui un semn de întrebare? E fixată pe a ei.'', a declarat Valentin la Mireasa.

 

Pentru Gabriela decizia lui Valentin, urmare a recomandării doamnei Flori, a picat ca un trăznet. Mai mult, pe concurenta care în viața de afară este polițistă, au podidit-o lacrimile. Gabriela regretă acum că a petrecut o noapte la hotel cu concurentul și spune că dacă ar fi știut dinainte nu ar mai fi făcut acest lucru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest