Doamna Mioara, atac fără precedent la adresa Yanei: ”Nu îmi doresc o noră ca tine! Du-l la Chișinău, unde vrei!”

 

Mama lui Andrei nu se împacă deloc cu trecutul Yanei. Imaginile din excursiile exotice ale moldovencei au nemulțumit-o teribil pe doamna Mioara.

 

Imaginile în care Yana se scaldă în opulență nu au rămas fără ecou din partea doamnei Mioara, care nu vede cu ochi buni această situație. Ea consideră că nu este potrivită pentru fiul său. De altfel, Yana a afirmat în repetate rânduri că-și dorește o viață colorată, în vreme ce concurentul care-i face asiduu curte are alte planuri: muncă și copii!

 

Doamna Mioara a sesizat divergențele dintre cei doi și a acuzat-o pe partenera lui Andrei că e interesată de bani: ”Niciodată nu o să accept să aibă o relație bazată pe bani. Să mă duc eu să mă distrez o săptămână, două, nouă doar pe bani. Eu consider că fetele care fac așa așa merg. Numai după bani, pe aventuri, să le fie bine”. Andrei e surpins de atitudinea celei care i-a dat viață: „I-aș cere să termine. Îi înțeleg grija maternă. Dacă eu voi fi fericit alături de Yana, vor fi și ei”.

 

Nici Yana nu mai pare dispusă să accepte ieșirile potențialei soacre. Într-o discuție cu Alina, concurenta a spus: „Tu, femeie, de unde ști că am fost pentru bani. Eu trebuie să ascult asta de două luni. O să vorbească așa tot timpul, o să ajungem la căsătorie, o să ajungem la copii. O să facem copii și n-am să-I dau să vadă niciun nepot”.

 

Andrei a încercat să-și împace iubita și i-a transmis: „Sunt între ciocan și nicovală. Am rugat-o să nu mai comenteze. Vrei relația asta cu mine? Ți se pare că vei trăi cu mama mea? Nu am cum să nu mă pun în pielea mamei, să n-o înțeleg și pe ea”.  Yana s-a săturat de atacurile doamnei Mioara: „Dacă tu înțelegi. Acum faci pe victima. Pentru mine asta este stres, e deranj. Să faci așa să fie liniște. În situația noastră doar inelul lipsește de aici. Sunt tristă Andrei. Nu te simt alături, simt că ești împotriva mea. Am fost în străinătate, am fost cu cineva mai mare. Dar asta a fost”.

 

În schimb, doamna Mioara rămâne fermă pe poziții, contra relației dintre fiul ei și Yana: „Am ajuns să-mi fie mai frică de tine decât de tac-tu. Mi-ai pus pumnul în gură, ce vrei să vorbesc cu rația? D-asta am venit aici să nu mai comentez nimic, să se simtă doar el bine. Nu am nimic cu ei, dar pe Yana nu am acceptat-o și nici n-am să o accept. E părerea mea, poate să se supere și ea și Andrei. Nu îmi doresc o noră ca ea! Pentru mine nu mai există. Du-l la Chișinău la tine, unde vrei! L-ai pus pe Andrei împotriva mea. Mie îmi place să spun adevărul, cine mă înțelege bine….Nu mă mai interesează ce faci. Au fost fete destule în casă cu care te potriveai”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest