Doi băieți din casa Mireasa se bat pentru inima Inei! „Vreau cu tine!”

 

Adrian are concurență serioasă pentru a ajunge la sufletul Inei. Noua concurentă din casa Mireasa a atras interesul și lui Dani.

 

Adrian și Ina își continuă cunoașterea, apropierea fizică fiind din ce în ce evidență. Adrian a luat atitudine în declarații și își manifestă la maxim interesul pentru Ina: „Să știi că îmi ești foarte dragă... Nu știu, ești o față foarte cuminte... Sută la sută ai bun simt cu... Cu carul, că să spun așa... Nu mi s-a întâmplat niciodată să mă ia așa o fată, gestul acela nu-l voi uita niciodată”.

 

Adrian a încercat să pornească din jos în sus, cumva în cunoașterea Inei, și i-a propus acesteia un masaj la picioare, într-un moment de tandrețe. „Am un secret pe care trebui să ți-l spun. E de bine pentru mine, dar și pentru tine într-un fel. Nu-ți face griji. Trebuie să-ți spun o chestie, am o fobie pentru picioare, în special pentru degetele de la picioare”, i-a retezat Ina elanul pretendentului.

 

Însă Adrian are concurență! Dani voia să prindă și el trenul declarațiilor pentru Ina: „Vreau cu ține! Foarte tare!.. Nu am mai avut cu nimeni o așa conexiune...Ești foarte simpatică, cum vorbești. Și așa copilăroasă, pe mine mă omoară. Vreau ceva de la zero. Calculează-te, că eu știu ce vreau de la tine".

 

Întrebată direct de Adrian ce sentimente are, fata a preferat să fie diplomată, spunând că a trecut prea puțin timp să dea un verdict hotărât: „Sincer să fiu, nu-mi place de nimeni. Doar pe tine, vreau să te cunosc, nu sunt genul de persoană care să mă axez pentru mai mulți. N-are cum să-ți placă de mine după atât de puțin timp”.

 

La Capriciile Iubirii, chestionată de Simona Gherghe în privința lui Adrian, Ina a spus: „Ne cunoaștem. Mi-e foarte simpatic și foarte drag. Poate ca un potențial iubit, nu am avut sufficient timp la dispoziție. Îmi place și fizic, e total genul meu. Îmi place și părul lui, îmi plac băieții cu părul puțin mai lung. Am stat puțin și cu Dani de vorbă, și cu Aron, dar și cu Ionuț. Am stat puțin”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest