Două conflicte în casa Mireasa. Neînțelegeri într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri!

 

Nu este liniște deloc în casa Mireasa, mai multe scandaluri erupând la finalul săptămânii trecute.

 

Un prim scandal a avut-o în prim-plan pe Elena, fata de care Aron s-a despărțit întrucât nu acceptă scripturi bisericești care prevăd că partenerii nu sunt egali, ci femeia trebuie să fie supusă bărbatului. De această dată Elena a avut un conflict dur cu fetele vechi din casa Mireasa, Alina, Sabrina și Larisa. Totul a pornit de la faptul că Elena s-a așezat pe locul Larisei la masă, iar aceasta din urmă a încercat să o deposedeze de scaunul cu pricina, așezându-se, la rândul ei, pe o parte a acestuia. Conflictul cu o intrigă aparent banală a degenerat, dar Elena a avut argumente solide, spunând că i s-a părut de prost gust gestul Larisei și că ar fi acceptat să se ridice doar în condițiile în care ar fi fost rugată de aceasta. Fetele vechi din casă s-au coalizat în jurul Larisei, Alina fiind cea mai vocală și susținând că e dreptul acesteia să stea pe respectivul scaun, că acolo a stat de când a început noul sezon al emisiunii.

 

Un alt scandal i-a avut în prim-plan pe Perneș și Andrei, neînțelegerile în urma unor discuții atingând cote maxime. Andrei a susținut că iubitul Sabrinei a vorbit urât despre el, iar de aici a pornit un nou război între cei doi băieți din casa Mireasa. Mama lui Perneș a intervenit telefonic și l-a rugat frumos pe Andrei să nu se mai ia de băiatul ei. Perneș s-a coalizat cu cuplurile vechi din casă și cu doamna Dana, care le-a transmis că sunt „fazani” dacă subiectul lor de discuție este Andrei.

 

Între Alina și Valentin, cei doi tineri care au avut parte de o noapte fără camera de supraveghere, au apărut iarăși neînțelegeri. Totul a pornit în seara în care Valentin, Perneș, Sabrina și Larisa au început să facă glume pe seama Elenei. La apariția Alinei, cei patru s-au oprit din râs, punând-o pe concurentă într-o situație cel puțin bizară, întrucât nu înțelegea dacă ea ar putea fi subiectul râsului zgomotos. Apoi, au urmat o serie de tachinări între Valentin și Sabrina, care au deranjat-o pe Alina și astfel s-a declanșat o nouă ceartă. Sabrina susține că glumele dintre ea și Vali au o limită, iar între ei nu va fi niciodată nimic.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest