Două fete au părăsit Casa Mireasa!

 

Publicul a decis că locul Inei nu este în casa Mireasa, în vreme ce Adrian a scos-o pe Inimioara din competiție.

 

Inimioara a reintrat în concurs la insistențele lui Adrian. Când acesta a cunoscut-o mai bine, a realizat că-i va fi greu, dacă nu imposibil să formeze un cuplu cu ea. Așa că a spus-o hotărât: Din punctul meu de vedere cred că toate lucrurile sunt clare și eu asta simt, ata am spus-o și o repet: nu îmi doresc să continui cunoașterea cu ea. Nu vreau să formez un cuplu cu Inimioara”.

 

Decizia concurentului a dus la eliminarea Inimioarei, în ciuda faptului că aceasta își dorea să rămână în casa Mireasa: „Am crezut că aici îmi găsesc sufletul pereche, am crezut că o să plec căsătorită. Așa că am venit cu mari așteptări. Nu vreau să plec, vreau să rămân aici să-mi găsesc sufletul pereche. Și, dacă ar fi să plec, stau cu bagajul la poartă și aștept până intră”. Ea i-a reproșat lui Adrian: „Dacă erai un bărbat adevărat îmi spuneai să vorbim între patru ochi, să îmi explici ce nu merge, că eu i-am spus că nu o să renunț”.

 

Cea de-a doua fată care păsăsește casa Mireasa este Ina, cea care a pierdut duelul cu Larisa. 51,74% dintre votanți au indicat-o pe Ina, în vreme ce 48,26% dintre urmăritorii emisiuni își doreau ca Larisa să dispară din casă. „Vreau să plec”, a spus categoric Ina, înainte de a auzi rezultatul votului.

 

Mama Săptămânii este doamna Eleonora, Perneș este Băiatul săptămânii, iar Giovana este Fata saptămânii! Se mai bucură de imunitate Sese, Valentin, Sabrina și Alina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest