Elena, cerere pentru pretendentul Aron: „Merit un bărbat care să-și gestioneze atracția fizică într-un mod diplomatic”

 

Elena e directă atât cu Aron, cât și cu fetele din casa Mireasa, pe care s-a supărat că au râs de ea.

 

Nu au trecut nici 48 de ore de când Elena a început cunoașterea cu Aron și-i mărturisea acestuia că e atrasă fizic de ea, iar fata a schimbat rapid foaia. Astfel, concurenta a trecut în viteză de la tandrețuri la reproșuri. Aparent, cei doi se simt foarte bine unul în preajma celuilalt. Discuțiile decurg bine, iar atitudinea lui Aron pare să fie pe placut fetei. Până la un punct.

 

Așa cum a fost directă când i-a zis că-I place de el, la fel de directă e Elena și când vine vorba de reproșuri. Fata a considerat că Aron a depășit o anumită limită a atingerilor fizice, care i-ar putea afecta ei imaginea, mai ales că „nu ne aflăm într-un mediu unde putem face mai multe”. Așadar, după ce cu o zi în urmă i-a transmis că e fericită alături de el, acum a schimbat radical repertoriul. "Ma simt putin dezamagita. Eu simt ca merit un barbat care tine la imaginea mea si poate sa-ti gestioneze atractia fizica intr-un mod foarte diplomat. Mi se pare normal sa vorbesti cu mine si sa ma intrebi”, a spus Elena.

 

Înainte de discuția în care l-a pus la punct pe Aron, între cei doi au avut loc primele sărutări. După apropierea de Aron, Elena a simțit nevoia să le împărtășească fetelor cele trăite: "Eu îmi doresc să-l cunosc. M-a pupat pe gât". Fetele s-au amuzat teribil de starea euforică a concurentei. În cele din urmă și Elena și-a dat seama de situație și s-a supărat teribil pe grupul format din Alina, Anda, Ina și doamna Monica, fetele care au râs de ea: "Sunt foarte dezamăgită, voi râdeați de mine!?"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest