Elena s-a săturat de tatonările cu Adrian: „Și dacă ar fi săruturi tot m-aș plictisi groaznic”

 

Adrian este atacat din toate direcțiile: e „oaia neagră” din casa băieților și nici în relația cu Elena nu-i merge prea strălucit. Fata îl acuză de lipsă de sinceritate și a remarcat că-i cam fug ochii după alte concurente.

 

Adrian a încercat cu Ina, a chemat-o pe Inimioara înapoi în casă, iar acum e mereu lângă Elena. Doar că fata nu prea crede în sentimentele lui, considerând că doar ea a avut inițiativa, iar din partea lui nu a venit nimic: De când mi-ai zis chestiile alea, că ți-a plăcut de mine de la început, m-am gândit că eu am făcut primii pași, iar tu nimic. Cum crezi că mă face pe mine să mă simt, mi-ai zis că ți-a plăcut de mine, iar cu mine nu. Mie chestia asta îmi dă cu virgulă foarte mult. Și până la urmă, decizia noastră? Mă simt ciudat în legătură cu noi, acum îmi pare rău că am zis asta, să faci ceva, acum cred că ai face că ți-am zis eu. Uite, nu mi-ai făcut curte! Pentru mine curte înseamnă să creezi o atmosferă, un ambient. E o chestie masculină. Am simțit nevoia să plec, pentru că am simțit un impact mare și nu știam ce să zic”.

 

Până la urmă, Elena a găsit și un ton mai împăciuitor, remarcând presiunea sub care se află băiatul din casă de care e cea mai apropiată, dar a mai observat și faptul că lui Adrian i-au cam fugit ochii după Alisia: „Te înțeleg și pe tine, pentru că e presiunea pusă pe băieți, mai vin și eu și pun. Inițial mi s-a părut că ne potrivim, pentru că avem același stil de viață, dar dacă ar fi cum a fost până acum la un moment dat m-aș plictisi. Și dacă ar fi ceva în plus, gen săruturi, tot m-aș plictisi groaznic. De ziua mea, spre exemplu, puteai să scrii La mulți ani din pietre… La ziua mea de naștere șansele cele mai mari sunt să fiu acasă. Când a venit Alisia te-ai făcut roșu. Nu te-am văzut așa, te-ai intimidat, te-ai pierdut așa”.

 

Adrian nu prea înțelege ce îi cere Elena. Totodată i se pare că orice ar face nu e bine. Iar când a fost adusă în discuție Alisia a căutat să fiu un pic ironic: „Curte înseamnă când stai cu persoana respectivă, îi spui vorbe cuminte. Problema e la mine am înțeles, tot timpul eu, eu, eu, eu. Acum, chiar dacă stric surpriza, mai e puțin până la ziua ta, deja mi-am făcut un plan. La ziua ta de nume am greșit. Cu ce m-am rușinat eu. Când mă uit la Alisia simt ceva, bunătate. Acum ce ți-am mai trezit în minte? Peste tot se trezește ceva în tine”.

 

La Capricii, Elena a părut un pic resemnată cu semi-relația cu Adrian: „Cumva vorbind atât cu el și văzând că îmi face curte, dar le-a făcut și Inei și Inimioarei, așa că nu am înțeles eu cu ce sunt specială. Făceai cu ele ce faci și cu mine. Mai ales că avem o conexiune. Acum și eu mă simt aiurea, pentru că acum cred că o face pentru că-i zic eu. Încep și eu cu din astea: nici așa nu-i bine, dar nici așa nu-i bine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest