Familia lui Deni de la Mireasa a spus cine ar trebui să fie alesul: „Nu vrem să o influențăm, este părerea noastră”

 

Concurenta de la Mireasa are trei pretendenți. Familia s-a orientat și a transmis cine este în pole-position.

 

Nu mai este o noutate faptul că Deni este cea mai curtată concurentă din casa Mireasa Capriciile Iubirii. Nu mai puțin de trei băieți îi dau târcoale acesteia, fiind vorba de Viorel, George și Andrei. Moment numai potrivit pentru intervenția familei care să-i ofere fetei un hint. Oana, sora lui Deni, a intervenit telefonic în cadrul show-ului matrimonial pentru a anunța care dintre cei trei este preferatul familiei.  

 

Oana a spus că familia lui Deni consideră că Viorel este cel mai indicat pentru sora ei, asta pentru că George nu este deloc stilul concurentei, desi este un super băiat, în timp ce Andrei este un pic cam mare pentru ea. Oana a ținut să spună că nu vrea să aleagă în locul ei, ci doar să o ajute în alegerea pe care o va face.

 

„Eu am văzut-o pe sora mea într-o situație foarte dificilă. (...) Noi suntem de părere că Viorel e cel mai potrivit pentru ea. Acum, eu nu îi spun să îl aleagă. Noi spunem ce am văzut de afară. Andrei cred că este cam mare pentru ea și nu cred că se potrivesc. George e un băiat super, dar nu e stilul ei. Noi, ce am văzut de acasă... Eu îi spun să facă ce crede ea, ce simte ea, să nu se mai gândească la ce spun oamenii”, a spus Oana, sora lui Deni, la Mireasa - Capriciile Iubirii.

 

Sora lui Deni a mai precizat: „Eu sunt acum avocatul familiei. Atât mama, cât și tata... noi suntem toți pentru Viorel. Noi nu vrem să o influențăm, asta e părerea noastră. Nu trebuie să ne placă nouă, ea știe cel mai bine, dar eu știu că e într-o situație foarte dificilă, pentru că fiecare băiat are ceva al lui, dar eu ca să o scap cumva de o greutate. Ea a vrut de la noi o părere”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest