Familia Roxanei, prima reacție despre relația concurentei de la Mireasa cu Paul: „Să dea dovadă de bărbat și femeie…”

 

Mătușa Roxanei a intrat în direct în cadrul emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii și a făcut o serie de reproșuri la adresa concurentei.

 

Roxana și Paul au făcut deja primii pași în cunoaștere și, imediat, au făcut marele anunț: formează un cuplu. Cei doi îndrăgostiți formează astfel primul cuplu din casa Mireasa, dar între ei, așa cum este și normal, mai există șicane și tatonări. Concurenta a lăsat impresia, în mai multe ocazii, că se joacă puțin cu sentimentele băiatului.

 

Doamna Rodica, mătușa Roxanei, a intrat în direct la Mireasa Capriciile Iubirii pentru a spune cum se vede din afară atitudinea și comportamentul nepoatei ei. După ce a declarat că-i place pe amândoi, doamna Rodica a menționat că este puțin supărată pe nepoțica ei pentru că nu a dat dovadă de respect față de bunica Ecaterina și pentru că petrece prea mult timp cu fetele din casă, dând impresia că nu a venit pentru a-și întemeia o familie, ci pentru a lega prietenii cu acestea.

 

”Sunt frumoși amândoi, în special nepoțica mea, dar sunt foarte supărată pe ea, împreună cu toată familia, pentru că ea a plecat de acasă cu un scop. Să își facă un viitor, să își facă o familie și ea acolo își face prietene după câte se vede. Eu o știu pe ea ca un copil cuminte, crescută cu o educație și vreau să fie foarte respectoasă în primul rând cu doamna Ecaterina care este bunică, ea nu a avut parte în copilăria ei de bunici nici din partea noastră, nici din partea mamei ei, și vrem să dea dovadă că este un copil cu o educație destul de bună.”, este opinia doamnei Rodica.

 

Mătușa Roxanei a mai precizat că nu-i plac tachinările și șicanele dintre cei doi îndrăgostiți: ”S-au declarat un cuplu, să meargă într-un loc retras, să stea amândoi, să își discute problemele lor de viitor, din trecut, nu să facă șicanări, să se tachineze unul pe altul, să dea dovadă de bărbat și femeie. Și el să fie un pic mai matur și să fie cu capetele pe umeri.”

 

Roxana, cu ochii plânși, a reacționat astfel la reproșurile mătușii sale: ”Știam că familia mea va avea părerea asta, pentru că doamna Ecaterina a plâns cumva astăzi din cauza mea. Mi-am cerut scuze, nu am vrut să o supăr cumva pe ea, nu a fost cum s-a înțeles, și îmi cunosc familia.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest