Fetele le-au făcut bagajele băieților! Perneș s-a supărat, scântei între mame!

 

Un task în casa Mireasa a provocat un imens scandal după ce Perneș s-a arătat nemulțumit de faptul că Giovana și Sese au ieșit câștigători în urma votului mamelor.

 

Probă dificilă pentru fetele din casa Mireasa, care au fost puse să le facă bagajele partenerilor pentru o călătorie de două zile la Paris. Juriul a fost formate din mame, care i-au desemnat câștigători pe Giovana și Sese. Bătălia a fost însă una strânsă în opinia multora dintre concurenți, trei bagaje fiind aproape identice: cel făcut de Anda pentru Leo, al câștigătoarei Giovana și al Sabrinei pentru Perneș.

 

Jurizarea a stârnit nemulțumirea evidentă a lui Perneș, dar și a Sabrinei. Concurentul s-a arătat deranjat că Sabrina nu a câștigat acest concur, dorindu-și să iasă din casă și să petrească o zi alături de iubita lui. Drept urmare, el i-a reproșat doamnei Eleonora că nu a gestionat bine voturile și că l-a acordat pe al ei tot cuplului format din Giovana și Sese, când putea provoca o egalitate la 2.

 

Perneș, supărat că nu a câștigat Sabrina task-ul, a spus: „Au fost aceleași chestii în trei bagaje. Buni, mă supăr pe tine, erau trei bagaje la fel”. Apoi s-a adresat doamnei Eleonora: „Chestia care mă deranjează e că e Giovana și Sese, tu puteai să alegi Leo. Și mai alegea și Dana, era 2-2”. Și Sabrina s-a arătat deranjată de modul în care a decurs votul mamelor: „Singura chestie care mă face așa, să nu trag în competiția asta este că se știe deja cine câștigă. Și cum câștigă, și totul. M-am conformat”.

 

Frustrările celor doi au provocat un scandal imens și între mame. Perneș a tras apoi concluzia: „M-a deranjat faptul că a ales Buni și doamna Mioara. Doamna Dana nu a putut să zică”. Firesc, Sese și Giovana i-au reproșat la rândul lor lui Perneș atitudinea pe care a avut-o, considerând-o lipsită de fair-play.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest